Gençler lider Erciyes ile kapışacak

TFF A2 Ligi 2. Grupta mücadele eden Konyaspor ilk devrenin sondan bir önceki maçında sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak.
Merkez 2 Nolu Sahada oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Müsabakayı Burhan Gündoğdu, Ahmet Ercan, Efe Tanrıverdi hakem üçlüsü yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise Hamdi Tontu.

Geçtiğimiz hafta Kayserispor’a 4-2 yenilen yeşil-beyazlı ekip bu hafta ise yine bir başka Kayseri temsilcisi lider Erciyesspor ile karşılaşacak. Konyaspor bu zorlu maçı kazanarak rakibi ile arasındaki puan farkını kapatmak ve üst sıralara doğru tırmanmak istiyor. Temsilcimiz oynadığı 14 maçta 7 galibiyet 4 beraberlik 3’te yenilgi alarak 25 puan topladı. Lig sıralamasında 6. basamakta bulunan Konyaspor rakiplerine 24 gol atarken kendi kalesinde ise toplam 15 gol gördü. Lider Erciyesspor ise oynadığı 14 maçın 9’unu kazandı. Kayseri temsilcisi kalan 5 maçın 3’ünde rakipleri ile berabere kalırken 2’sinde ise sahadan eli boş ayrıldı. 14 maç sonunda 30 puan toplayan lacivert-mavili ekip ligin zirvesinde bulunuyor.

A2 Ligi 2. grupta 16. hafta maçları bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak. Ligde yarın Giresunspor ile Orduspor saat 13.30’da karşı karşıya gelirken bugün 13.30’da oynanacak karşılaşmaların programı ise şu şekilde: , , , , , ,

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri