Gençler fırtına gibi esiyor

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Genç Hentbol takımı Gençler Süper Liginde fırtına gibi esiyor. Genç takım ligde çıktığı üç maçı da farklı kazanarak büyük alkış topladı.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Genç Hentbol takımı Gençler Süper Liginde fırtına gibi esiyor. Genç takım ligde çıktığı üç maçı da farklı kazanarak büyük alkış topladı. Selçuklu Belediyesi Merzifon, Taşova ve Antalya'yı farklı geçti. Selçuklu Belediyesi dün oynadığı Beykoz maçı ile ligin ilk etabını tamamladı.

14 TAKIM KATILDI

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Gençler Süper Ligi karşılaşmaları Ankara da 14 takımın katılımıyla oynandı. Ligde Selçuklu Belediyesi'nin yanı sıra Merzifon, Taşova, Antalya, Beykoz, Trabzonspor, Bozokspor, MYK Hentbol, Maliye Piyango, Göztepe, Beşiktaş ve Büyükşehir Ankara takımları mücadele ediyor. Selçuklu Belediyesi Genç Hentbol takımı Pazartesi günü Merzifon ile karşılaştı ve rakibi 33-24 mağlup etti. Salı günü Taşova'yı 32-29 yenen Selçuklu Çarşamba günü ise Antalya ile oynadı ve 40-29 yendi. Selçuklu Belediyesi dün oynadığı Beykoz maçı ile ilk etabı tamamladı. Gençler Liginin ikinci etabının zamanı ve yeri daha sonra Hentbol Federasyonu tarafından açıklanacak.

İLK YARININ SON MAÇI

Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin 13. haftasında kendi sahasında oynayacak. Temsilcimiz 24 Aralık Cumartesi günü saat: 13:00 da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda Zağnos Hentbol takımı konuk edecek. Ligde istediği sonuçları alamayan Selçuklu Belediyesi ilk yarının son maçında kendi evinde oynamanın avantajını iyi kullanarak rakibini mağlup etmeyi ve devreyi galibiyetle kapatmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri