Gençler büyük bir ifsada sürükleniyor

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi bayramlaşma programı dernek şube binasında gerçekleştirildi.

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi bayramlaşma programı dernek şube binasında gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, AGD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, Bölge Başkanı Mehmet Demirel, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, dernek yönetimi ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, “Ramazan ayının en güzel bir şekilde idrak etmemin gayreti içinde olduk. AGD, fikir yapısı ne olursa olsun, hangi kesimden olursa olsun, tüm gençliğimize davamızın hakikatini ve güzelliğini oluşturma noktasında en güzel çalışmaları gerçekleştiriyor” dedi.

AGD Bölge Başkanı Mehmet Demirel de konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Unutmayalım ki dünya asla boşluk kabul etmiyor. Dünyada öyle bir ifsad çalışması var ki, bir yandan interneti bir yandan oyunları... Gençler büyük bir ifsada sürükleniyor. uyuşturucu almış başını gidiyor. 2018’de 200’e yakın genç, internette oynanan bir oyun nedeniyle intihar etti. Her ailenin içinde bir yangın var. Bizim bunun çözümünü üretmemiz lazım. Çevremizdeki gençleri bu camianın içine getirmemiz, görev vermemiz lazım. Okullar kapanıyor. AGD’nin YAZ-ET adı altında okullar açacak. Gençleri bu camia ile tanıştırmak için bu büyük bir fırsattır.”

AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak da konuşmasında, “Bir ay oruç tuttuk. Ramazan ayı içinde oruç tutmak helaldi, bayram günü ise haram. Allah bizlere bayram günü helalinden yeyin, kucaklaşın, bayramlaşın diyor. Ayette, ‘Allah ve resulü bir konuda hüküm verdiği zaman, mümin erkek ve kadınlar için seçme hakkı yoktur. O halde bize oruç tutturan, namaz kıldıran, zekat ve sadaka verdiren, bayram yaptıran ve topyekün bize bir imtihanı yaşatan Allah’a şükürler olsun” buyuruluyor. Bizler AGD-MGV olarak gençlere dokunmak üzere çalışmalar yürütüyoruz. Bize maddi manevi desteği olanlardan Allah razı olsun. Günden güne geçlik, aile ve nesil ile ilgili çalışmaların artması gerekiyor. Çünkü ifsat günden güne artıyor.Geçitğimiz günlerde bir Ayasofya programımız, Diyarbakır’ın fethi programımız oldu ve İstanbul’un fethini kutlayacağız. Yaz etkinliklerimiz Türkiye ve Konyamızda devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve dernek mensupları bayramlaştı.

HÂLİD ŞEN

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri