Gençler Antep önünde

Ligde açık ara liderliğini sürdüren Konyaspor, erteleme maçında Gaziantepspor'u ağırlayacak. Adanaspor yenilgisi ile moral kaybeden yeşil-beyazlılar, evinde kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor

Lig’de açık ara liderliğini sürdüren Konyaspor, erteleme maçında Gaziantepspor'u ağırlayacak. Adanaspor yenilgisi ile moral kaybeden yeşil-beyazlılar, evinde kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor

A 2 Ligi 4. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, 11. haftanın erteleme maçında bugün Gaziantepspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. 2 Nolu Saha’da saat 13.30'da başlayacak maçı İbrahim Alper Gümüş yönetecek. Gümüş’ün yardımcılığını Necati Şenkeleş ve Salih Soydan yapacak. Lig’de 9 maçlık bir galibiyet serisi yakalayarak büyük moral bulan yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz hafta sonu Adanaspor deplasmanında bu seriye 3-1’lik skorla son verdi. Aldığı bu yenilgi ile moral kaybeden temsilcimiz, evinde kazanarak ara verdiği çıkışını devam ettirmek istiyor.

Yeşil-beyazlı gençler bugünkü maçı kazanması halinde puanını 30’a çıkaracak ve en yakın rakibi Antalyaspor’a 6 puan fark atacak. Öte yandan ligde 13. haftanın maç programı da belli oldu. Konyaspor, 13. hafta mücadelesinde sahasında 27 Aralık Salı günü Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. 13.30’da başlayacak karşılaşmada Mustafa Aydın düdük çalacak. Mehmet Özdil ve Erdal Erdem ise maçta yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. Diğer maçların programı şöyle: 26 Aralık Pazartesi: 13.30 Kayserispor-Antalyaspor, 13.30 Mersin İdmanyurdu-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 13.30 Ankaragücü-Kayseri Erciyesspor. 27 Aralık Salı: 13.30 Gaziantepspor-Adanaspor.

Konyaspor A 2 Takımı Antrenörü Mehmet Yıldırım, kendi saha ve seyircileri önünde erteleme maçında Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını söyledi. Karşılaşmada Adanaspor yenilgisinin telafisini yapmak istediklerini ifade eden Yıldırım; “9 maçlık galibiyet serisine geçtiğimiz hafta son verdik. Açık ara liderliğimiz sürüyor. Gaziantep önünde hem liderliğimizi pekiştirmek hemde Adanaspor yenilgisini unutturacak bir galibiyet almak istiyoruz. İyi bir ekibiz ve evimizde istediğimiz sonucu alacak gücümüz var. Benim bu konuda oyuncularıma olan güvenim tam. Evimizde oynamanın avantajını iyi kullanarak kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri