Genç yöneticiler takımdan memnun

​​​​​​​Atiker Konyaspor'un genç yöneticileri Mustafa Genç ve Ahmet Büyükateşli, ikinci yarıya 2'de 2 yaparak başladıklarını belirterek, oynanan futbolun ve kazanılan 3 puanın tüm camiaya büyük bir keyif verdiği söyledi

BÜYÜKATEŞLİ: ÇOK KEYİF ALDIK

Atiker Konyaspor'un genç yöneticileri Ahmet Büyükateş ile Mustafa Genç, yeşil-beyazlı ekibin başarılı performansından oldukça memnunlar.  2-0'lık Antalyaspor galibiyetini değerlendiren Ahmet Büyükateş ve Mustafa Genç, öncelikle teknik adamlara, futbolculara ve taraftarlara teşekkür ettiler. Antalyaspor maçıyla ilgili olarak önce Ahmet Büyükateşli görüşlerini açıkladı. Büyükateşli, Atiker Konyaspor'un ikinci yarıya çok işyi bir başlangıç yaptığını, Erzurumspor galibiyetinden sonra Antalyaspor galibiyetinin hem yönetime, hem de şehire büyük bir moral getirdiğini belirterek, “Çok iyi bir galibiyet oldu. Özellikle deplasmanda Erzurumspor'dan alınan 3 puanın ardından Antalyaspor gibi güçlü bir takımdan da kazandığımız 3 puan bizi puan sıralamasında 4. sıraya yükseltti. Bunun da camiamıza ve şehrimize büyük moral olduğunu düşünüyorum. Antalyaspor maçında bana göre sezonun en iyi futbolunu sergiledik. İnanılmaz keyif aldık. İnşallah keyif alacağımız maçların sayısı artacaktır. Ben buradan hem teknik ekibimize, hem oyuncularımıza hem de muhteşem taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

GENÇ: GALİBİYETİ HAKETTİK

 Atiker Konyaspor'un genç yöneticilerden Mustafa Genç ise Antalyaspor maçındaki oynanan futbola herkesin şapka çıkardığını, alınan 3 puan gibi, iyi futbolun da kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, “Kazandığımız, hem de iyi oynayarak kazandığımız için çok mutluyum” dedi.  Genç, “Rakip takımın hocası Bülent Korkmaz,  'Atiker Konyaspor hakettiği bir galibiyet aldı' diye bir açıklama yaptı maçtan sonra. Gerçekten iyi oynadık ve hak ederek bir galibiyet aldık. Geçen hafta Erzurumspor'dan aldığımız galibiyeti, Antalyaspor'u sahamazda yenerek daha değerli bir hale getirdik.  Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Oyuncularımızı ve teknik adamlarımızı tebrik ediyorum. Konya'ya muhteşem bir pazar yaşattılar. İnşallah takımın bu enerjisi ve sinerjisi devam edecektir. Başkanımız Hilmi Kulluk başta olmak üzere tüm yönetim gayret gösteriyor. İki hafta üst üste kazanmak Atiker Konyaspor'a çok yakıştı. İnşallah ikinci yarının üçüncü maçını Bursaspor'la deplasmanda oynayacağız, bu maça da kazanmak için gideceğiz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri