Genç ve Balun Konya’ya veda ettiler

Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Genç ve önceki dönem Eğitim-İş Konya Şube Başkanlığı ve Genel Sekterliği görevini yürüten Şükrü Balun’un tayinlerinin çıkmasından dolayı bir veda yemeği düzenlendi.

Memiş Usta Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Eğitim-İş Konya Şubesi yöneticileri ve eşleri, Konya’dan tayini çıkan Özgür Genç ve Şükrü Balun, Eğitim-İş önceki dönem Genel Başkanı Veli Demir, Genel Sekreteri Mehmet Altıntop katıldı. Yemek sonrası Eğitim-İş Konya şubesindeki sendikal mücadeleye yaptıkları katkılardan ve hizmetlerinden dolayı Özgür Genç’e ve Şükrü Balun’a birer plaket takdim edildi. Şükrü Balun’a plaketini Eğitim-İş önceki dönem Genel Başkanı Veli Demir verirken, Özgür Genç’in plaketini de önceki dönem Genel Sekreteri Mehmet Altıntop tarafından verildi. Burada konuşan Özgür Genç Konya’da mücadele etmekten onur duyduğunu ifade ederek,   “Eğitim-İş’e 2005 yılında üye oldum. Konya’ya tayinimde de ilk ziyaret ettiğimi yerde Eğitim-İş Konya şubesi oldu. Nerede olursam olayım. Bu çatı altında sendikal ve emek mücadelesine devam edeceğim. Sizleri tanımak ve birlikte mücadele etmekten onur duydum. Bugüne kadar beni yalnız bırakmayan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ve üyelerimize ve Konya basınına teşekkür ediyorum” dedi.

Şükrü Balun, Konya’da hayatımıza değer katar insanları tanıdım diyerek, “Yaşamın bir anlamı ve değeri vardır. Hayatımıza değer katan insanları Konya’da tanıdım. Gerçekten Konya insan hayatına değer katan önemli bir kenttir. Burada mücadelemizi sürdürdük. Bundan sonra da gittiğimizde yerde de sendikal mücadelemizi sürdüreceğiz. Bugüne kadar bize destek veren Eğitim-İş yöneticilerine, üyelerine ve birlikte mücadele verdiğimiz arkadaşlarıma, Konya basınına ve bizleri yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.    Veli Demir ve Mehmet Altıntop’ta yaptıkları konuşmada; Özgür Genç’e ve Şükrü Balun’a Çağdaş eğitimi ve ülkemizin bağımsızlığını savunan Eğitim-İş çatısı altındaki mücadeleye verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarı dilediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri