Genç Tagid Üyeleri Stres Attı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği'nin (TAGİD) organize ettiği halı saha ve yüzme havuzu programında, üye genç iş adamları bir araya geldi. Fatih Koleji’nde gerçekleştirilen programda...

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği'nin (TAGİD) organize ettiği halı saha ve yüzme havuzu programında, üye genç iş adamları bir araya geldi. Fatih Koleji’nde gerçekleştirilen programda 15 genç iş adamı yer aldı.

Bünyesinde yer verdiği genç iş adamlarının dostluk ve samimiyetin yanı sıra ticaretlerini de geliştirmek adına çalışmalarına yön veren TAGİD, bu kapsamda organize ettiği halı saha ve yüzme havuzu programı ile genç iş adamları komisyonu üyelerini bir araya getirdi. Genç TAGİD Başkanı Ahmet Kınık, derneğin genç iş adamları için organize ettiği bu tür programlarla arkadaşlık bağlarını sağlamlaştırdıklarını ifade etti.

Kınık, "Her birimiz farklı sektörlerde yer alan genç iş adamlarıyız ve hepimizin bu tür etkinliklere ihtiyacı var. Derneğimiz TAGİD bizlerin ticaretine her türlü faydayı sağlamaya çalışmakla beraber, biz üyeleri için sosyal etkinlikler de organize ediyor. Bugün düzenlenen halı saha ve yüzme havuzu programı bu sosyal programların devamı oldu. Önümüzdeki süreçte aramızda yaptığımız görüşmeler neticesinde yeni bir paintball programı ve Uludağ, Abant ya da Erzurum‘da kayak programı planlamaktayız, konuyla ilgili çalışmalarımız en kısa zamanda netlik kazanacaktır. Ben dâhil tüm arkadaşlarım derneğimizin bizler adına organize ettiği bu tür programların yakın zamanda tekrar edilmesini arzu ediyoruz." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri