Genç kızlar Türkiye Şampiyonası başlıyor

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda grup maçları 36 kulübün katılımıyla 8 farklı merkezde bugün oynanacak müsabakalar ile başlayacak.

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda grup maçları 36 kulübün katılımıyla 8 farklı merkezde bugün oynanacak müsabakalar ile başlayacak. Söz konusu Şampiyona'da Konya'yı İdmanyurdu takımı temsil edecek.TFF Kadınlar 2. Futbol Ligi 4. grupta bu sezon ilk defa mücadele eden Konya İdmanyurdu Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonasına katılacak. Yeşil-beyazlı ekip liglerde mücadele ederken şimdi de şampiyonada Konya'yı temsil edecek TFF Kadınlar 2. Futbol Ligi 4. grupta bu sezon ilk defa mücadele eden Konya İdmanyurdu Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonasına katılacak.

Yeşil-beyazlı ekip grup eleme maçlarını 5-9 Aralık tarihleri arasında Eskişehir grup merkezinde oynayacak. Konya İdmanyurdu bu grupta İstanbul temsilcisi Ataşehir Belediyespor, İzmir temsilcisi Besem ve diğer bir İstanbul temsilcisi Marmara Üniversitesi ile karşılaşacak. Temsilcimiz Eskişehir'de tur ararken 4 takım ise Konya'da tur kovalayacak. 1207 Antalyaspor, Adana İdmanyurdu Mersin Camspor, Yıldırım Beyazıt Şafakspor takımları Konya grubunda mücadele edecek. Konya Grubunda mücadele eden takımlar bugün Cumhuriyet Sahasında karşı karşıya gelecek. Günün ilk maçında saat 11.00'de 1207 Antalyaspor-Yıldırım Beyazıt Şafakspor ile karşılaşırken 2. maçta ise saat 13.00'de Adana İdmanyurdu ile Mersin Camspor karşı karşıya gelecek.  
Mersin Camspor ve Yıldırım Beyazıt Şafakspor 2. Lig 4. grupta İdmanyurdu ile aynı grupta mücadele ediyor. Mersin Camspor sezonun ilk haftasında Konya'da İdmanyurdu ile karşı karşıya gelmişti. Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda grup maçları 36 kulübün katılımıyla 8 farklı merkezde yapılacak. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 5-9 Aralık tarihleri arasında Malatya, Balıkesir, Adana, Eskişehir, Giresun, Kütahya, Konya ve Bursa'da yapılacak maçlar sonucunda ilk sırayı alan takımlar finallerde yer almaya hak kazanacak. 1995, 1996 ve 1997 doğumlu oyuncuların katılacağı şampiyonada, takımlar kadrolarında 1994 doğumlu en fazla 3 futbolcu bulundurabilecek.

Gruplarda mücadele edecek takımlar şu şekilde Malatya: diyabakır Büyükşehir Belediyespor, Hakkarigücüspor, Hatay Dumlupınar, Şanlıurfa Gençlikspor. Adana: Gazikent (Gaziantep), Kayseri Gençlerbirliği, Malatya Bayanlarspor, Mersin Gençlerbirliği, Yahya Mazlum Halk Eğitim (Osmaniye). Giresun:Erbaa Güreş İhtisas (Tokat), İlkadım Belediyespor (Samsun), Karagöl Gençlikspor (Ardahan), Zonguldak Gençlik Merkezi. Balıkesir: Çamlıcaspor (İstanbul), Eskişehirspor, Fatih Vatan Lisesi (İstanbul), Lüleburgaz 39spor (Kırklareli), Sakarya Bayan Futbol Kulübü.Kütahya:Bakırköy Zara (İstanbul) Derince Belediyespor (Kocaeli), Elitspor (İzmir), Eskişehir Çamlıcaspor. Bursa: Hanbatspor, Fomget (Ankara), Karedeniz ereğlispor (Zonguldak), Kaynarcaspor (İstanbul) Ovacık Gençlikspor (Karabük). Kadınlar 1. ve 2. Futbol Liglerinde 8 ve 9 Aralık'ta oynanması planlanan maçların ertelendiği bildirildi. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Kadınlar 1. ve 2. Ligi'nde 8 ve 9 Aralık'ta oynanması planlanan karşılaşmalar, 5-9 Aralık'ta oynanacak 2012 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası grup maçları nedeniyle bir hafta sonra oynanacak şekilde ertelendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri