Genç Kız Balkondan Demir Parmaklıkların Üzerine Düşerek Öldü

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, ablası ile kaldığı ikinci kattaki dairenin balkonuna çıkan Merve Rana Tanlası (21), demir parmaklıkların üzerine düşerek öldü. Tanlası'nın olaydan birkaç saat önce sinir krizi geçirdiği, tedavi için hastaneye...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, ablası ile kaldığı ikinci kattaki dairenin balkonuna çıkan Merve Rana Tanlası (21), demir parmaklıkların üzerine düşerek öldü. Tanlası'nın olaydan birkaç saat önce sinir krizi geçirdiği, tedavi için hastaneye götürüldüğü ve geri eve getirildiği belirtildi.

Cedit Mahallesi Sipahi Sokak'ta sabah 06.30 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın 3'üncü katında ikamet eden Merve Rana Tanlası, gece ablası ve arkadaşlarıyla birlikte eğlendi. Tanlası, gecenin ilerleyen saatlerinde evde kriz geçirdi. Ablası ve arkadaşlarının yardımıyla Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürülen Tanlası’ya doktorlar, geçirdiği krizin psikolojik olduğunu söyleyip evine geri gönderdi. Ablası ve arkadaşlarıyla birlikte eve dönen genç kızın girdiği kriz bir türlü geçmedi.

Evlerinin salonunda oturan genç kız ablası lavaboya gidince balkona çıktı. Tanlası, çıktığı balkondan henüz belirlenemeyen bir nedenle yere düşerek, apartmanın girişinde bulunan demir korkuluklara sırt üstü saplandı. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. Lavabodayken salondan gelen gürültü üzerine hızla dışarıya çıkan abla Gülşah Tanlası, kardeşini kanlar içinde korkuluklara asılı halde buldu. Ne yapacağını şaşıran Gülşah Tanlası, sağlık ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde genç kızın öldüğünü belirledi. Genç kızın hayatını kaybetmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin evde ve olay yerinde yaptığı incelemenin ardından genç kızın cansız bedeni Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Polis, olayın intihar mı yoksa düşme mi sonucu meydana geldiğini araştırıyor. Olayın nasıl meydana geldiğinin belirlemek için polis ekipleri gece boyunca genç kızın yanında bulunan arkadaşlarını ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aslen Çorum’un Sungurlu ilçesinden olan Merve Tanlası’nın cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilerek memleketi Çorum’a gönderildi. Öte yandan, Tanlası'nın Kocaeli Çevre Tiyatrosu’nda bir süre çalıştıktan sonra 1 yıl önce İzmit’teki tiyatro yaşamına ara verdiği öğrenildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri