Genç Kartal Galatasaray önünde

TFF A2 Futbol Liginde mücadele eden ve normal sezonu yer aldığı 4. Grupta 2. sırada tamamlayarak Final Grubuna yükselen yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor A 2 Takımı, 3. hafta maçında bugün Galat

TFF A2 Futbol Ligi’nde mücadele eden ve normal sezonu yer aldığı 4. Grup’ta 2. sırada tamamlayarak Final Grubu’na yükselen yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor A 2 Takımı,  3. hafta maçında bugün Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Metin Oktay Tesisleri’nde saat 13.30’da başlayacak mücadelede İstanbul bölgesel hakemlerinden Turgay Güzel düdük çalacak. Geride kalan iki haftayı kayıpsız geçen temsilcimiz Konyaspor, 3. hafta maçında Galatasaray deplasmanından üç puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.

Final Grubu’na deplasmanda Kardemir D.Ç. Karabükspor’u 3-1 yenerek başlangıç yapan Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Konyaspor, kendi sahasında oynadığı ilk maçta 9 kişi kalan Kartalspor’u 1-0 mağlup ederek 2’de 2 yaptı. Beşiktaş ve Galatasaray’ın ardından 6 puanla ikinci sırada bulunan Genç Kartallar, zirvenin en tepesinde yer alan rakibini yenerek, koltuğa geçmeyi arzuluyor. Final Grubu sonucunda ilk 4 sırayı alan takımlar seri başı olarak play-Off’a yükselecek ve klasman birincileriyle karşı karşıya gelecek.

A2 Ligi Final Grubu’nda bugün oynanacak ve tamamı saat 13.30’da başlayacak 3. hafta maçlarının programı şöyle: Medical Park Antalyaspor-Kartalspor, Çaykur Rizespor A.Ş.-Gençlerbirliği, Kardemir Demirçelik Karabükspor-Beşiktaş A.Ş., Galatasaray A.Ş.-Konyaspor.

Konyaspor A 2 Takımı Antrenörü, Yakup Denizler İstanbul deplasmanında Galatasaray ile zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Üst üste iki haftada aldıkları galibiyetlerle büyük moral bulduklarını ve İstanbul’a galibiyet için gittiklerini ifade eden Denizler; “Tek hedefimiz sezonu iyi bir şekilde bitirmek ve seri başı olarak Play-Off’a yükselmek. İyi bir ekibiz ve ortaya koyduğumuz performansla Konya’nın yüzünü ağartıyoruz. Tek düşüncemiz bugün bunun devamını getirmek ve evimize moralli dönmek” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri