Genç kartal 5 hafta sonra kazandı: 2-1

PAF Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 26. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Hacettepesporu konuk etti.
 Haftalardır galibiyete hasret kalan genç kartallar, zorlu maçta 2-1 galip gelerek 5 hafta sona 3 puanla tanıştı. 2 Nolu Sahada oynanan karşılaşmanın ilk yarısı bir orta alan mücadelesi şeklinde geçti ve rakip savunmaları geçmeye başaramayan taraflar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti. Maçın ikinci yarısına etkili başlayan konuk ekip Hacettepespor 47.dakikada Semih’in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Hacettepe’ye cevap vermekte gecikmeyen yeşil-beyazlılar, yediği golün 1 dakika sonrasında Ahmet İçöz ile durumu 1-1’e getiri. Eşitliği sağladıktan sonra ataklarına hız veren Konyaspor, 58.dakikada Feyyaz ile 2-1 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın 61.dakikasında Hacettepe Spor’dan Şakir çift sarı karttan, 64.dakikada Konyaspor PAF’tan Eşref ise direkt kırmızı karttan takımlarını 10’ar kişi bıraktı. Maçın geride kalan bölümlerinde sonuç değişmedi ve PAF Takımı rakibini 2-1 mağlup etti ve 5 hafta aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı.

SAHA: 2 Nolu
HAKEMLER: Rasim Çaylak, Gökhan Özdemir, Hakan Tuna
KONYASPOR: Nazmi, Ramazan, Erdem, Oğuz, Ali Karan, Eşrek, Ali Kireş (Burak), Rifat Erdem, Muhammed Sak (Niyazi), Feyyaz, Ömer Tayfun (Ahmet İçöz)
HACETTEPESPOR: Mücahit, Ramazan, İsa, İbrahim, Şahin, Şakir, Alper, Recep, Semih (Remzi), Arif (Kutay), Berker (Ayhan)
GOLLER: Ahmet İçöz (dk.48), Feyyaz (dk.58) (Konyaspor), Semih (dk.47) (Hacettepe Spor)
KIRMIZI KARTLAR: Eşref (dk.64) (Konyaspor), Şakir (Hacettepe Spor)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri