Genç kaleci yuvaya döndü

Torku Konyaspor'un kalecisi Ahmet Sabri Fener, yeni sezonda altyapısında yetiştiği Konya Anadolu Selçukspor'da forma giyecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Konya Anadolu Selçukspor'da kiralık olarak forma giyecek Ahmet Sabri Fener, resmi imzayı attı. Kulübün, Futbol Komitesi Üyesi Alper Çimen, yeni sezonda mücadele edecek kadronun oluşturulması için çalışmaların sürdüğünü kaydederek, "Ahmet Sabri Fener son yıllarda Konya'mızın yetiştirdiği başarılı futbolculardan bir tanesi. Kendisi geçmişte başarı ile koruduğu takımımızın kalesini önümüzdeki sezonda da koruyacaktır. Yönetim kurulumuz ve teknik heyetimizin kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını biliyoruz. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yuvaya tekrar dönmekten mutlu olduğunu söyleyen Ahmet Sabri Fener ise, "Birlikte büyüdüğüm, futbol oynadığım takım arkadaşlarım ile yeniden futbol oynayacak olmaktan dolayı son derece mutluyum. Geçmişte olduğu gibi burada yine başarılı bir sezon geçirip takımımızı üst sıralara taşımak istiyoruz" diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri