Genç fidanlar soldu

Özel otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 5 arkadaştan 3ü hayatını kaybedip, 2si ağır yaralanırken, şehir merkezinde meydana gelen kazada ise 11 kişi yaralandı.
Akören yolu Hatıp kavşağında önceki akşam meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 öğrenci ile ağır yaralanan 2 öğrencinin ailelerinin yüreklerine ateş düştü. Selçuk Üniversitesi Ereğli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri olduğu öğrenilen Ali Aydoğan, Kasım Tüfekçioğlu, Serdar Yüzük, Yüksel Öztürk ve Emrah Karagöz Ereğli’den kiraladıkları ileri sürülen 42 APT 53 plakalı özel otomobil ile Konya’ya gezmeye geldi. Konya’da gezdikleri sırada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Akören istikametine seyir eden 5 arkadaşın içerisinde bulunduğu özel otomobil Akören yolu Hatıp-Gödene kavşağında aynı istikamete seyir halinde olduğu öğrenilen Hatunsaray Belediyesine ait Hasan D. idaresindeki 42 EK 539 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı.
HAYATA ERKEN VEDA ETTİLER
Korkunç kazada özel otomobilde bulunan 20 yaşındaki Ali Aydoğan olay yerinde feci şekilde yaşamını yitirirken, 19 yaşındaki Kasım Tüfekçioğlu ağır yaralı olarak kaldırıldığı Meram Araştırma hastanesinde kazadan hemen sonra yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yine ağır yaralı olarak S.Ü. Meram Tıp Fakültesi hastanesine kaldırılan 20 yaşındaki Serdar Yüzük’te yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve önceki gece yaşama veda etti. Aynı kazada yaralanan ve Numune Hastanesinde tedavi altına alınan Emrah Karagöz ile Yüksel Öztürk’ün ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği kazadan sonra otobüs sürücüsünün ise gözaltına alındığı öğrenildi.
ŞEHİR MERKEZİNDE KAZA 11 YARALI
Hatıp yolu üzerinde meydana gelen ve üç üniversite öğrencisinin hayatını kaybettiği kazanın hemen ardında bu kez bir kaza haberi Beyşehir Yolu Tekke Caddesi üzerinden geldi. Akşam saatlerinde meydana gelen kazada K–7174 AK yabancı plakalı otomobil ile 42 AJV 86 plakalı özel otomobil Tekke Caddesi üzerinde çapraştı. Kazada özel otomobillerde bulunan Solmaz 1 yaşındaki İslam Yaşar, 1 yaşındaki Elizan, 30 yaşındaki Esma, 33 yaşındaki Emine, 35 yaşındaki Hüseyin ve 65 yaşındaki Fatma Solmaz ile diğer araçta bulunan Çelik ailesinden 3 yaşındaki Asude, 6 yaşındaki Melike, 10 yaşındaki Merve, 30 yaşındaki Gülden ve 32 yaşındaki Ömer Çelik yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Numune, Meram Araştırma ve Tıp Fakültesi Hastanelerinde tedavi altına alınırken kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
SOBA ÜÇ KİŞİLİK AİLEYİ ZEHİRLEDİ
Önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 gencin hayatını kaybetmesi ve 13 kişinin yaralanmasının acısı dinmeden bu kez 3 kişilik Kabak ailesinin sobadan zehirlendiği haberi geldi. Akabe Mahallesi Milliler Caddesi Karbel Konut Yapı Kooperatifi Bereket apartmanında oturan Kabak ailesi sobalarını yaktıktan sonra uykuya daldı. Havanın rüzgarlı olması nedeniyle tüten sobadan sızan karbonmonoksit gazından anne baba ve bir çocukları zehirlendi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri 34 yaşındaki Halil, 29 yaşındaki Meryem ve 4 yaşındaki Elif Kabak’ı alarak hastaneye getirdi. Tedavi altına alınan ailenin sağlık durumlarının iyiye gittiği olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
ALİ SAİT ÖGE
Foto altları:
Hatıp yolu üzerinde önceki meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ali Aydoğan, Kasım Tüfekçioğlu ve Serdar Yüzük

Aynı kazada ağır yaralanan ve aynı üniversite okuyan Emrah Karagöz ile Yüksel Öztürk’ün durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri