Genç bir forvet alacağız

Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, transferle ilgili konuşarak kaleci dışındaki transferlerin yabancı olacağını ve genç bir forvet transfer edeceklerini söyledi

Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Korkmaz, Meha'nın yerine bir oyuncu  düşündüklerini ifade ederek, "Bir ortasaha oyuncusu, bir kaleci, Meha'nın yerine bir oyuncu ve bir genç forvet alacağız. Kaleci hariç alacağımız isimler yabancı. Holmen ile anlaşmak üzereyiz. Görüşmelerimiz sürüyor. Can Demir Aktav ile sözleşme imzaladık. Ali Dere ile birlikte kampa götüreceğiz. Abdülaziz Demircan ile görüşüyoruz. Abdülaziz olmazsa yerine başka alternatif isimlerimiz var. Onlardan birini transfer edebiliriz. Kaya takımda kalacak. ifadelerini kullandı.

TRAORE İÇİN TAKAS ÖNERDİLER

Korkmaz Traore için kendilerine takas teklifinde bulunulduğunu ifade etti.

Ömer Korkmaz: “Şu anda hiçbir oyuncumuza resmi teklif gelmedi. Sadece bizde sizler gibi basından spekülasyonları duyuyoruz. Sadece Can Demir Aktav'a takas teklifi geldi. Biz Traore için teklifimizi ilettik. Karabükspor yönetimi bize takas teklifinde bulundu. Can Demir Aktav'ı bizden istediler. Bizde Can Demir Aktav ile sözleşme imzaladık. Can Demir Aktav şu anda Atiker Konyaspor'un futbolcusu. Meha'nın transferinden 500 bin avro kazandık. Denge politikası izlemeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

CHAHECHOUHE VE SCARIONE’NIN MALİYETLERİ ÇOK YÜKSEK

Korkmaz Aatif Chahechouhe ve Oscar Scarione ile ilgilendiklerini ifade ederek “ Ama maliyetleri çok yüksek olan futbolcular. Aatif için Sivasspor yönetimi bizden 4 milyon avro istedi. Scarione zaten boşta olan bir futbolcu. O da 1 milyon 500 milyon avro istiyor. Biz bu paralara oyuncu transfer edemeyiz. Bizim takımımızda 200-300 bin TL'ye oynayan futbolcular var. Böyle oyuncuları transfer edersek takımımızın dengesi bozulur. 6 maçlık Avrupa için değil 34 maç oynayacağımız Türkiye ligi için transfer yapacağız. 6 maç için 10 milyon avro gibi fazla para harcamaya gerek yok. Bizim maddi gücümüz belli” diye konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU  merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri