Genç Ahmet ligde de siftah yaptı 

İttifak Holding Konyaspor’un 16 yaşındaki futbolcusu Ahmet Karademir, Ziraat Türkiye Kupası’nda Manisa FK ile oynanan karşılaşmada ilk kez Yeşil-Beyazlı formayı giyerken BB Erzurumspor karşılaşmasında da ligde ilk kez forma giydi

Karşılaşmanın 87.dakikasında Paolo Hurtado’nun yerine oyuna dahil olan Ahmet Karademir, Konyaspor’da ligde en genç forma giyen futbolcu oldu. Uzatmalarla birlikte 8 dakika sahada kalan genç futbolcuya ağabeyleri de oldukça destek oldu. Özellikle yedek kulübesinden ve protokol tribünden Ahmet Karademir için alkışlar eksilmezken, genç futbolcunun ligde de şans bulması Konyasporlu taraftarları sevindirdi. 

KARTAL’DAN AHMET DEĞERLENDİRMESİ 

Ahmet Karademir’in kupadan sonra ligde de forma şansı bulması ile ilgili de açıklamada bulunan teknik Direktör İsmail Kartal, “Biz gittiğimiz her kulüpte genç oyunculara şans veren onların gelişimine katkıda bulunan bir ekibiz. Burada da böyle. Ahmet Karademir kupadan sonra ligde de oynadı. Kendisi genç milli oyuncu ve gelecek vaat eden bir isim. Biz Ahmet’in dışında alt yapımızdan her hafta dönüşümlü olarak genç oyuncularımızı tesislerimize alıyoruz ve onların 1 hafta boyunca takımla birlikte profesyonel havayı solumalarını sağlıyoruz. İnşallah forma giyen oyuncular sadece Ahmet ile sınırlı kalmayacak. Amacımız bu sayıyı arttırmak” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri