Gelmesini isteriz

Konya Anadolu Selçukluspor Menajeri Mesut Erçetin, Gökhan Emreciksin’in kendilerinden Pazartesi’ye kadar süre istediğini belirterek, “Grupta başka bir takıma giderse üzülürüz” dedi

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Menajer Mesut Erçetin ligin başlamasına az bir zaman kala hazırlıklarını tamamladıklarını ve ikinci yarıda daha iyi bir takım izlettireceklerini söyledi.

“ÇOK İYİ HAZIRLANDIK”

Erçetin devre arası çalışmalarının iyi geçtiğini belirterek, “İyi hazırlandık karşılaşmaya. 2. devrenin ilk maçı… Galip gelirsek bizim adımıza üst sıralara çıkmak için ideal bir maç olacak. Devre arasında takıma katılan arkadaşlar takıma çabuk uyum sağladılar. Bol hazırlık maçı yaptık. Eksikleri gördük ve onları gidermeye çalıştık. İki kritik noktaya daha oyuncu bulursak, sol öne ve forvette. Muhammet Yürükuslu’nun geleceği ifade ediliyor. Ancak biz ona takılı kalmamalıyız. Bir oyuncu daha takviye yapmamız gerekiyor. Torku Konyaspor A2 takımından bir oyuncu beğendik eksiğimizi kapatma adına ancak hocası takımında devam etmesinin gelecek yıllar için daha iyi olacağını söyledi. Doğrusu da bu. Ama biz iki transfer daha yapacağız.”  dedi.

“BAŞKASINA GİDERSE ÜZÜLÜRÜZ”

Gökhan Emreciksin transferindeki son durumu da açıklayan Erçetin, “Gökhan Emreciksin, Pazartesi günü bize kesin kararını söyleyecek. Boluspor olan sözleşmesini feshetmedi. Bunu çözerse analaşabiliriz. Biz bir fiyat sunduk, ama aynı grupta başka ekibe giderse biz üzülürüz. O Konya’yı seviyor, Konya’da onu. “Hatta Bolu ile işimi haletliyim, para dahi konuşmam gelir imza atarım” dedi. Zaten kendiside en iyi yıllarını Konya’da geçerdi. Top oynamak istiyor. Burası da onun için en ideal yer.” şeklinde konuştu.  

“BİR BAŞLANGIÇ OLDU”

Erçetin, Gökay’ın Torku Konyaspor’a transferi ile alaklı ise, “Yönetim kurulumuz bir başlangıç yapmak istedi. Bu sene o isim Gökay oldu. Gelecek yıllar başka isimler olur. Bence bu diğer oyuncuları kamçılar. Ben altyapıdayken  oyuncuların genel söylemleri; “Altyapıdan kim oraya gitti ki?” vb. sözlerdi. Uğur Yanıkdemir ile başlayan bu hamle, Ali Dere ve sonrasında transfer yasağı ile 7-8 oyuncunun üste çıkması herkesin beklentisini karşıladı. Şimdi herkes hedef olarak orayı görüyor kendine.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri