Gelecek Partisi’nden Konya çıkarması

7 – 8 Mart’ta Tarım açıklaması, tarım fuarı ve bir dizi program için Konya’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Ekonomi ve Tarım ekibinin ardından şimdi de Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Selim Temurci ile PYK üyeleri Kon

7 – 8 Mart’ta Tarım açıklaması, tarım fuarı ve bir dizi program için Konya’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Ekonomi ve Tarım ekibinin ardından şimdi de Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Selim Temurci ile PYK üyeleri Konya’ya geliyor. İki günlük program için Konya’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci ve Parti Yönetim Kurulu üyeleri, STK ziyaretlerinin yanı sıra merkez ilçeler Selçuklu, Karatay ve Meram bölgesinde esnaf ziyaretlerinde bulunacaklar.Konu ile ilgili açıklama yapan Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun Konyalı olması hasebi ile Gelecek Partisi’ne Lokomotif görevi yatığını dile getirerek şu ifadeleri kullandı; “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Konyalı olması hasebi ile şehrimiz, partimize adeta lokomotif görevi yapmaktadır. Bu sebeple de yükümüzün ağır olduğunu biliyoruz ve il teşkilatı olarak bunun bilinci ile hareket ediyoruz. Mart’ın ilk haftası Genel Başkanımızı şehrimizde ağırladık. Tarım açıklamamızı yoğun bir katılımla gerçekleştirirken bazı STK temsilcileri ile de önemli görüşmeler ve toplantılar yaparken, fuar ziyaretinde katılımcı firmalar ve çiftçilerimizle bir araya gelerek dolu dolu programlar yaptık. Şimdi de Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Selim Temurci ve Parti Yönetim Kurulu üyelerimizi şehrimizde ağırlayarak yine önemli programlar yapıp çeşitli ziyaretler gerçekleştirirken esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz.

Partimiz kurulduğu günden bu yana Elhamdülillah her zaman sahada vatandaşlarımızla bir araya gelerek dertlerini dinlemeye ve çözüm önerilerimizi anlatmaya çalıştık. Bugün de Türkiye’nin her bölgesinde olduğu gibi şehrimizde de sahalarda halkımızın içinde onların dertleri ile dertlenmeye devam ediyoruz ve sadece seçim dönemlerinde değil her zaman halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri