Gelecek Partisi’nden Kızılay’a kan bağışı

Kızılay Haftası nedeniyle Gelecek Partisi Konya ve Karatay İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyon ile Kızılay’a kan bağışı yapıldı.

Türk Kızılayı’nın Güvenli Kan Temini Projesi kampanyası kapsamında, Gelecek Partisi Karatay İlçe Başkanlığı Konya Zafer meydanında bulunan Kızılay Kan Merkezi önüne stant açarak kan bağışı etkinliği düzenledi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici de ailesi ile birlikte katılım sağlayarak kan bağışında bulundu. Kan bağışlamanın önemine dikkat çeken Ekici; “Bu kampanyaya her daim destek veriyoruz ve herkesi düzenli kan bağışçısı olmaya davet ediyoruz” dedi.

“Kan bağışının önemini sürekli vurgulamamız gerekiyor” diyen Hasan Ekici şunları söyledi: “Kan bağışı bilincimizi, Millet olarak daha üst seviyelere çıkarmamız gerekiyor. Düzenli olarak kan bağışı yapmaya tüm Konyalı hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” 

Gelecek partisi Karatay İlçe Başkanı Seyit İbrahim Durmuş da “İnsana ait en değerli varlık olan kan, insanlığa da çok faydalı ve önemlidir. Unutmayalım ki, vereceğimiz her kanla bir can kurtaracağız. Bu kampanyayı sadece Kızılay haftasında değil yıla yayılmış üç ayda bir kan vermeye mutlaka bekliyoruz, unutmayalım, kan hayat kurtarır” ifadelerini kullandı. 

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri