'Gelecek Çocuklarla Şekillenecek' Projesi Devam Ediyor

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Gelecek Çocuklarla Şekillenecek" projesi devam ediyor. Özellikle sosyal hayattan uzak çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikler ve çocukların...

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Gelecek Çocuklarla Şekillenecek" projesi devam ediyor.

Özellikle sosyal hayattan uzak çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikler ve çocukların kişisel gelişimlerini arttırmaya yönelik düzenlenen proje kapsamında bin öğrenciye sosyal etkinlikler düzenleniyor. Proje kapsamında ''Dün ve Bugün Çorum'' isimli faaliyet düzenlenerek, il, ilçe ve köylerde yaşayıp sosyal imkanlardan uzak çocuklara okuma alışkanlığı, polislikle ilgili faaliyetler düzenlendi.

Yine proje kapsamında Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı ile tanışan çocuklara Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği eğitimi inceledi. Narkotik köpeği Poyraz'ın uyuşturucu madde bulmasını ilgi ile izleyen çocuklara daha sonra polisler tarafından yemek ikram edildi.

Burada bir konuşma yapan Emniyet Müdürü, Tarancı, geleceğin varisleri olan çocuklara sahip çıkmak gerektiğini söyledi. Proje kapsamında öğrencilere, okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla çalışmalar yürütüldüğüne değinen Tarancı, projenin güzel bir şekilde devam ettiğini ifade etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri