‘Geleceğin Sınıfı’nın açılışı resmi törenle gerçekleşti

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Meram İbrahim Hakkı Konyalı İlkokulunu ziyaret ederek “Dönem Sonu Faaliyet Haftası” etkinliklerine ve okulda oluşturulan "Green Energy Future Childrens Lab"ın açılışına katıldı.

Açılış ve etkinliklere Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve Yeğitek Genel Müdürlüğü Dijital Beceriler Daire Başkanı Sümeyye Hatice Eral da katıldı.

“Dönem Sonu Faaliyet Haftası” münasebetiyle okulda yapılan sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel etkinlikler hakkında Okul Müdürü Ramazan Dursun'dan bilgi verdi.

Konuyla ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürülğü’nden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: “Okuldaki program kapsamında “Çevre ile Dost Kal” Erasmus projesi eğitimine katılan öğretmenlere belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Daha sonra Yeğitek Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Geleceğin Sınıfını Tasarlama Projesi" çerçevesinde okulda oluşturulan "Green Energy Future Childrens Lab"ın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Müdürümüz Murat Yiğit, Yeğitek Genel Müdürlüğü Dijital Beceriler Daire Başkanı Sümeyye Hatice Eral, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, eğitim yöneticileri ve öğretmenler katıldı.”

HAMDİ BUĞUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri