"Geleceğe umutla bakıyoruz"

Hasan Akkuş, katılımdan ve derecelerden memnun
Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, Halter Yıldızlar Kulüpler Türkiye Şampiyonası'na olan katılım ve elde edilen derecelerin halterin geleceği adına umut verici olduğunu söyledi.

Akkuş, Yıldızlar Kulüpler Türkiye Şampiyonası'na Türkiye'nin bir çok il ve ilçesinden 345 sporcunun katıldığını bildirdi.

Organizasyonun herhangi bir sıkıntı yaşanmadan başarılı şekilde yapıldığını anlatan Akkuş, şampiyonaya sporcu katılımının çok yüksek olduğunu ifade etti.

"GELECEK ADINA UMUT VERİCİ"
Bu durumun kendilerini mutlu ettiğini anlatan Akkuş, ''Şampiyona da çok önemli dereceler elde eden sporcularımız oldu. Bazıları Türkiye rekorları kırdı. Şampiyonaya olan katılım ve elde edilen dereceler halterin geleceği adına umut verici'' dedi.

Akkuş, başarılı olan sporcuların kısa bir süre sonra yapılacak milli takım kampına katılacaklarını, madalya alamayan ve yetersiz görülen sporcular için ise yetiştirme kamplarının düzenleneceğini dile getirdi.
 
KILIÇ VE BAYKAN'A TEŞEKKÜR
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın şampiyonaya katılarak sporcuların coşkularına ortak olmasının son derece önemli olduğunu vurgulayan Akkuş, turnuvanın ana sponsoru Meram Belediyesi'ne ve diğer kuruluşlara teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri