Gekas'a yol görünebilir!

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, bu hafta kendilerini yoğun günler beklediğini, kaleci tercihlerini yerliden yana kullanacaklarını, Gekas'ın ise kendilerinden haber beklediğini söyledi

Torku Konyaspor’da transferde yoğunluk bugün yeniden başlayacak. Kamp yeri konusunda arayış sürüyor. Yeni sezonda, yeni statta sporseverlere iyi bir takım izlettirmeyi amaçlayan Torku Konyaspor yönetimi dış transferde ince eleyip, sık dokumakta. Hafta sonu dinlenen ve dünü de boş geçen transfer komitesinin, hafta boyunca iç ve dış transferde bir çok futbolcuyla masaya oturacağı kaydedildi.

ALİLERLE GÖRÜŞÜLECEK
Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, dış transferde hata yapmak istemediklerini belirtti. Aksoy, iç transferde Mehmet Güven’e imza attıracaklarını, Ali Turan, Ali Çamdalı ile yeni bir görüşme yaparak transferi tatlıya bağlıyacaklarını ve hafta içerisinde iki futbolcuya da imza attıracaklarını sözlerine ekledi.. Sözleşmesi biten bir diğer futbolcu Hasan Kabze ile de bir görüşme yapılacak ve koşullarda anlaşma sağlanması halinde sözleşmesi biri yıl daha uzatılacak.  

KALECİ YERLİ OLACAK
Torku Konyaspor’da, dış transferde de yoğunu bir hafta geçirilecek. Daha önce ön görüşme yapılan bazı futbolcularla Konya’da masaya oturulacak ve anlaşma zemini aranacak. Bu futbolcuların isimleri açıklanmadı. Kaleci konusunda yerli isimler üzerinde durduklarını yineleyen futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, Hakan Arıkan ve Sinan Bolat ile görüşeceklerini ve anlaşma zemini arayacaklarını dile getirdi. Yerli kaleci olmaması halinde son çare olarak yabancı kaleciye dönülecek.

GEKAS'LA YOLLAR AYRILABİLİR
Torku Konyaspor’da, yabancı oyuncu transferi konusunda acele edilmeyecek. Bunun için arayışın devam ettiği belirtildi. Gekas konusu ise, yapılacak yeni forvet transferine göre şekillenecek. Çok iyi bir forvet alınması halinde Gekas’ın transferi askıya alınabilecek. Transfer komitesinin, bu sezon en az iki forvet oyuncusu transferi düşündüğü, bunlardan birinin yabancı ve diğerinin de yerli olacağı kaydedildi.  Torku Konyaspor’da kamp yeri konusunda da arayış sürüyor. Teknik kadro tarafından yapılan arayış sonrası konu yönetimle paylaşılarak çözüme kavuşturulacak. Kampın yurt içi veya dışında yapılması konusu da gündemde.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri