Gekas, Rize maçında yok

Yeşil-beyazlı ekibin gol sorununu çözmek için transfer edilen, ancak oynadığı 9 maçta sadece 2 gol atabilen Gekas, Pazartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçında yok. Gekas'ın tedavi için Yunanistan'a gittiği öğrenildi

Torku Konyaspor'un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Theofanis Gekas'tan istediği verimi alamıyor. Türkiye'ye ilk geldiği takım olan Samsunspor'da 11 maçta 8 gol atarak adından söz ettiren ardından geçen sezon forma giydiği Akhisar Belediyespor'a 15 maçta 12 gol kaydeden ancak büyük umutlarla geldiği Konyaspor'a 9 maçta henüz 2 gol atabilen Thofanis Gekas Torku Konyaspor'un en önemli maçlarınodan biri olan Rizespor maçında oynayamayacak. Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Torku Konyaspor, bugün saat 20.00'de Çaykur Rizespor'u konuk edecek. 6 puan değerindeki karşılaşmayı kazanmayı ve rakibini altına almayı düşünen  temsilcimizde Gekas forma giyemeyecek.  Maçı Tolga Özkalfa yönetecek  

Torku Konyaspor bugün 13. haftanın kapanış maçında,  kendisi gibi ligin yeni ve kritik bir çizgi üzerinde bulunan Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Tek hedef: 3 puan. Atatürk stadında oynanacak karşılaşmada Tolga Özkalfa düdük çalacak.  Özkalfa'nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Ekrem Kan yaparken, maçın dördüncü hakemi Adil Sinem. Maçta Alper Ulusoy beşinci, Emre Yıldırım ise altıncı hakem olarak görev alacak.

Torku Konyaspor’da planlar 3 puan üzerine yapıldı. Dün tesislerde ter atarak hazırlıkları tamamlayan ve kampa giren yeşil-beyazlı takımda sakat olan Gekas, Ali Turan ve Kokaloviç bugün forma giyemeyecek.  Hasan Kabze’nin durumu maçtan önce belli olacak. Ligde, geride kalan 12 hafta da 4 galibiyet, 7 yenilgi ve 1 beraberlik alan ve 13 puanla 14. sırada yer alan Torku Konyaspor ile 15 puanla 10. sırada bulunan Çaykur Rizespor arasındaki maç temsilcimiz açısından büyük önem taşımakta. Kartallar, akşamki mücadeleden galibiyetle ayrılmaları halinde puanlarını 16’ya çıkartarak rakibini altına  alacak ve orta sıralara yükselerek moral ve güvene kazanacak.

Torku Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: İtandje- Tolga, Selim, Erdinç, Mehmet Uslu- Ali Çamdalı, Mehmet Güven- Djalma, Borek, Recep Aydın, Erdal Kılıçaslan.

Torku Konyaspor ile Çaykur Rizespor bugün Süper ligde 11. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce yapılan 10 maçta Konyaspor 4, Rizespor 1 kez galip gelirken  5 maçta da eşitlik bozulmadı. İzmir bölgesi hakemi Tolga Özkalfa ise, Kartal’ın bu sezon ikinci maçına çıkacak. Özkalfa ligin ilk haftasında oynanan ve Torku Konyaspor’un 3-2 kazandığı Fenerbahçe maçında da düdük çalmıştı. Geçen yıl ise, 2-2 sonuçlanan Samsunspor maçını yönetmişti. Torku Konyaspor yönetici ve teknik adamları, taraftarları destek için stada davet etti. Taraftarlara karşılaşmayı 5-40 TL arasında değişen ücretler ödeyerek izleyebilecekler. Stad kapıları ise maçtan 2 saat önce açılacak.  Yöneticiler, kapılarda izdiham oluşmaması için taraftarlarına maça erken gelmelerinin yerinde olacağını belirttiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri