Gediz Üniversitesi Rektörü'nden Başkan Kul’a Ziyaret

İzmir Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik Terme Kent Konseyi Başkanı Mustafa Güler ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Kendisinin de Terme...

İzmir Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik Terme Kent Konseyi Başkanı Mustafa Güler ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Kendisinin de Terme doğumlu olduğunu ve her yıl ziyarette bulunduğunu belirten Rektör Çevik “Terme için elimi taşın altına koymaya hazırım. Tüm Terme’lileri bu konuda sorumluluk almaya davet ediyorum. “Hem meslektaşım, hem yakın bir dostum, hem de Belediye Başkanımız Şenol Kul’u ziyarete geldik. İşimiz gereği Terme dışında olsak da gönlümüz burada. İhtiyaç olması halinde tecrübelerimizi, birikimlerimizi Terme Belediyemizin hizmetlerine sunmaya hazırım. Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

GURUR DUYUYORUZ

Ziyaretleri nedeni ile Rektör Seyfullah Çevik’e teşekkür eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Bizler her zaman ilçemiz dışında görev yapan yöneticilerimizden ve bürokratlarımızdan gurur duyduk. Gediz Üniversitesi Rektörümüzde gurur duyduğumuz değerlerden biridir. İlk fırsatta görev yaptığı üniversitede ziyaret edeceğim.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri