Gaznet’ten resim yarışması


Doğalgaz dağıtımını yapan Gaznet A.Ş. tarafından ilköğretim öğrencileri arasında, “Temiz Hava ve Sağlıklı Yaşam” konulu resim yarışması düzenleniyor. 


Gaznet’ten yapılan açıklamada, iki kategori halinde düzenlenen yarışmada geleceğin sahibi çocukların çevreyi koruma ve sağlıklı yaşama alışkanlığı ile sanatı buluşturmasının hedeflendiği bildirildi. Temiz hava ve sağlıklı yaşama dair fikirlerini kağıt üzerinde canlandıracak ilköğretim öğrencilerinin serbest teknik ile hazırlanacak eserleri eğitim gördükleri okul müdürlüklerine teslim etmeleri istenerek yarışmaya katılım formlarının okul müdürlükleri ve Gaznet Abone Merkezi’nden temin edilebileceği kaydedildi. 
İlköğretim 1. ve 5. sınıflar ile 6-7-8 sınıfları kapsayan iki ayrı kategoride düzenlenen yarışmada her kategorinin birincisine dijital fotoğraf makinesi hediye edileceği, ikinci ve üçünü olanların kol saati kazanacağı bildirildi. 
Gaznet Genel Müdür Ali İhsan Sılkım, “3. Gaznet Doğal Yetenekler Resim Yarışması” ile çocuklarda çevreyi sevme ve koruma bilincine katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti. Sılkım, resimlerin en son 7 Mayıs 2010 tarihinde okul müdürlüklerine teslim edilmesi gerektiğini hatırlatırken, “Sergilenmeye hak kazanan eserleri 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Sarraflar Yeraltı Çarşısı’nda yapılacak sergide Konyalılar ile buluşturacağız” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri