Gazi’de Polis Müdahalesi Devam Ediyor

Gazi Mahallesi'nde polisin sabaha karşı operasyon yapmasıyla birlikte sokağa çıkan marjinal gruplar, cadde ve sokaklardaki çöp konteynerlerini ateşe verdi. Polis, TOMA ve zırhlı akreplerle guruplara gaz ve suyla müdahale etti. Molotof bombası...

Gazi Mahallesi'nde polisin sabaha karşı operasyon yapmasıyla birlikte sokağa çıkan marjinal gruplar, cadde ve sokaklardaki çöp konteynerlerini ateşe verdi. Polis, TOMA ve zırhlı akreplerle guruplara gaz ve suyla müdahale etti. Molotof bombası ve taş atan eylemcilere, polis müdahalesi devam ediyor.

Sabah erken saatlerde Gazi Mahallesi’ne giren polis ekipleri, önceden belirlenmiş adreslere operasyon yaptı. Operasyon dönüşünde polisin vatandaşlara gaz attığını belirten eylemciler sokağa çıkarak İsmet Paşa Caddesi’ne barikat kurdu. Çöp konteynerlerini ateşe veren marjinal gruplar, yol kapattı. Bunun üzerine çok sayıda Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı’yla(TOMA) ve akreplerle caddeye giren polis ekipleri, eylemcilere müdahale etti. Gaz ve suyla grupları dağıtmaya çalışan polise, molotof bombaları ve taşla karşılık veren eylemciler ara sokaklara kaçtı. Polisle eylemciler arasındaki çatışma devam ediyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri