Gaziantep'teki Olaylar Dördüncü Gün De Devam Etti

Gaziantep'te Suriyeliler ile mahalleliler arasındaki gerginlik dördüncü gün de devam etti. Küçük gruplar halinde ara sokaklarda toplanan göstericiler, gördükleri Suriye plakalı araçlara saldırarak zarar verdi. Polisin uyarılarına taşlarla...

Gaziantep'te Suriyeliler ile mahalleliler arasındaki gerginlik dördüncü gün de devam etti. Küçük gruplar halinde ara sokaklarda toplanan göstericiler, gördükleri Suriye plakalı araçlara saldırarak zarar verdi. Polisin uyarılarına taşlarla karşılık veren eylemcilere biber gazı ile müdahale edildi. Çıkan olaylarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te patlak veren olaylar dördüncü gün de sürdü. Perilikaya, Kayaönü, Beydilli, Vatan, Hacıbaba, Karayılan, Güneykent, Karşıyaka mahallelerinde toplanan göstericiler, Suriye plakalı araçlara saldırdı. Olay yerlerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Polisin ikazına taşlarla karşılık veren protestoculara güvenlik güçleri gazla müdahale etti. Ara sokaklara dağılan kişileri yakalayan polis, kelepçe vurarak gözaltı yaptı. Olaylar bazı mahallelerde devam ederken, çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri