Gaziantep'te “puan” savaşı

Kartal, Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta maçında deplasmanda Gaziantepspor'la karşı karşıya gelecek. Kamil Ocak Stadı'nda bugün saat 13.00'te başlayacak karşılaşmada, Halil Umut Meler düdük çalacak

HEDEF GALİBİYET

Torku Konyaspor bugün Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek. Teke hedef: galibiyet.  Gaziantep Kamil Ocak Stadyumunda oynanacak ve saat 13.00’de başlayacak maçı Adana bölgesinden Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve İbrahim Çağlar Uyarcan yaparken, maçın dördüncü hakemi Volkan Narinç. Ligde 3. sırada yer alan Torku Konyaspor, 24. hafta maçında bugün Gaziantepspor ile oynayacağı maçı kazanarak yoluna devam etmek için mücadele edecek. Yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar dün sabaha yapılan taktik antrenmanla tamamlandı ve takım öğleden sonra Gaziantep’e gitti. Temsilcimizde bu maç öncesi sakat olan Traore dışında eksik yok. Planlar 3 puan için yapıldı.

Torku Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Serkan- Skusiç, Ali Turan, Vukoviç, Douglas- Ali Çamdalı, Holmen- Ömer Ali, Bajiç, Meha- Rangelov.

42. RANDEVU

Gaziantepspor ile Torku Konyaspor, lig tarihinde 42. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 41 lig maçında Gaziantepspor, Torku Konyaspor'a galibiyet sayısında 22-9, gol sayısında da 68-41 üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 10 maç ise berabere sonuçlandı.


GAZİANTEP'TEKİ MAÇLAR

Gaziantepspor ile Torku Konyaspor takımları lig tarihinde Gaziantep'te 21 kez karşılaştı. Gaziantep'deki maçlarda Gaziantepspor 14, Eskişehirspor 2 kez galip geldi. 5 maç ise eşitlikle sonuçlandı. Kırmızı-siyahlıların Gaziantep'teki 45 golüne, yeşil-beyazlılar 16 golle yanıt verdi. Geçen sezon Gaziantep'de oynanan maç 1-1 beraberlikle sona erdi.

TORKU KONYASPOR EN SON 2008'DE GÜLDÜ

Gaziantepspor, lig maçlarında Torku Konyaspor'a evinde uzun süredir yenilmiyor. Torku Konyaspor,   Gaziantep'deki son galibiyetini 19 Ekim 2008 tarihinde 1-0'lık sonuçla alırken, bu tarihten sonra rakibiyle dış sahada oynadığı 3 lig maçından beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmada görev yapacak olan Adana bölgesi hakemi Halil Umut Meler ise Konyaspor’un bu sezon ilk maçına çıkacak.  

merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri