Gaziantep mesaisi başladı

Torku Konyaspor’da Gaziantepspor maçı hazırlıkları dün başladı. Ligin 24. haftasında konuk ettiği Trabzonspor’u 2 golle geçerek 3. sıradaki yerini koruyan Torku Konyaspor’da antrenmanlar bir günlük izinin ardından dün yapılan antrenmanla yeniden başladı.

Torku Konyaspor’da Gaziantepspor maçı hazırlıkları dün başladı.  Ligin 24. haftasında konuk ettiği Trabzonspor’u 2 golle geçerek 3. sıradaki yerini koruyan Torku Konyaspor’da antrenmanlar bir günlük izinin ardından dün yapılan antrenmanla yeniden başladı. Ligde tehlike hattının hemen üzerinde yer alan Gaziantepspor’u da yenerek yoluna devam etmek isteyen Kartallar, deplasmanda alacakları puan veya puanlarla 7 maçlık yenilmezlik serisini de sürdürmeyi amaçlıyor.  

Torku Konyaspor’da Trabzon maçında sakatlanarak yerini Ömer Ali’ye bırakan Traore’nin tedavisi de devam ediyor. Takımda başka sakat ve cezalı futbolcu yok. Gaziantep’e Cuma günü öğleden sonra gidilecek. Teknik direktör Aykut Kocaman’la sözleşme yenileceği şeklinde yapılan açıklamalarda takımda moral dopingi oluşturdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri