Gazi Caner'e Paşa'dan Davet Var

Genelkurmay Başkanlığı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla 20 gazi ve ailesini Ankara'da ağırlayacak. 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse, Gazi Murat Caner ile eşi Fatma Caner'e, Genelkurmay Başkanı Orgeneral...

Genelkurmay Başkanlığı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla 20 gazi ve ailesini Ankara'da ağırlayacak. 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse, Gazi Murat Caner ile eşi Fatma Caner'e, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in düzenlenecek etkinliklerde yer almalarını isteyen davetiyesini iletti.

Tümgeneral Köse, eşi Zeynep Köse ile birlikte Gazi Caner'i, merkez Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi Kadirbeyoğlu sitelerindeki evinde ziyaret etti. Tümg. Köse, buradaki konuşmada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin büyük bir aile olduğunu belirterek, "Şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz de bizim bir parçamız, bu hiçbir zaman değişmez." dedi. Köse, Gaziler Günü sebebiyle düzenlenecek programa ilişkin bilgi verdi. 19 Eylül ile 20 Eylül tarihleri arasındaki etkinlikte, engelli sporcularla ilgili gösteri ve karşılaşmalar, Anıtkabir ziyareti, ayrıca müzelerin gezilerek ağaç dikimi gerçekleştirilecek.

Gazi Murat Caner, Genelkurmay Başkanı Özel'in Gaziler Günü davetiyesini getiren Tümgeneral Köse'ye teşekkür etti. Caner, gazilerin devletten, insanlardan beklediği hiçbir şey olmadığını ifade ederek, "Sadece biraz sevgi, biraz değer verilmesi ve bundaki samimiyettir. Bunu sizlerde görüyoruz. Sizin şahsınızda Genelkurmay Başkanımıza teşekkür ederim." dedi.

Caner, Adana'da Gaziler Günü'nde neler yapılacağı yönünde projeleri olduğunu, bunu vali ve büyükşehir belediye başkanı ile paylaşacağını söyledi. Caner, "Türkiye'de Gaziler Günü'ne özel bir program yapılabilir. Altınkoza'da gazilerle bir ara gelseler sanatçılar. Mesela gaziler çocukların karşısına madalyası ile gitsin. Bu görüntü bile ömür boyu beyinlerine yerleşir. 10 maddelik çok basit şeyler benim söyleyeceklerim." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri