Gazeteci Kayseriye vefa ziyareti

Konya Aydınlar Ocağı, Konyanın Ebu-l Vefası İhtifalci Gazeteci-Yazar İhsan Kayseriye, 65. Doğum yılı münasebetiyle plaketle ödüllendirdi.

Konya Aydınlar Ocağı, Konya’nın Ebu-l Vefa’sı İhtifalci Gazeteci-Yazar İhsan Kayseri’ye, 65. Doğum yılı münasebetiyle plaketle ödüllendirdi. Kayseri de, Dr. Güçlü’ye vasiyetini açıkladı. Konya Aydınlar Ocağı, Konya’nın Ebu-l Vefa’sı İhtifalci Gazeteci-Yazar İhsan Kayseri’ye, 65. Doğum yılı münasebetiyle plaket takdim etti.

Midesinden rahatsızlandığı için plaket törenine gelemeyen gazeteci İhsan Kayseri’yi, hem geçmiş olsun hem de plaketini takdim etmek için Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Gastroenteroloji Bölümü 5. Kat’taki odasında ziyaret eden Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, Başkan Yardımcısı Mustafa Sinan Ümit, “Konya’nın Ebu-l Vefası, İhtifalci İhsan Kayseri Beyefendiye 65. Doğum Yılı münasebeti ile nice sıhhat afiyet ve hizmet dolu yıllara 1.1.1947 – 1.1.2012” yazılı plaketi takdim etti. Ziyaretten dolayı çık duygulanan Gazeteci Kayseri de, Dr. Mustafa Güçlü’nün şahsında Konya Aydınlar Ocağı’na teşekkür ederek vasiyetini açıkladı. Kayseri, Dr. Güçlü’ye “Beni Üçler Mezarlığı’na Şair-Yazar Nuri Baş’ın kabrinin yanına gömün. Mezar taşıma da ‘İsmi vefa’ değildi. Kendisi ‘vefalı adamdı’ diye yazın” dedi. Kayseri ayrıca, en büyük aşkının da gazetecilik olduğunu sözlerine ekleyerek, “Gazetecilik benim aşkım. Bir insan mesleğini tam yapabilmesi için onu sevecek ve daha iyi gazeteci olmak istiyorsa eğer kendisini her yönden yetiştirerek mesleğine aşk derecesinde bağlanacak” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri