GAYEDERden şehit ailelerine jest

Muharip Gaziler ve Türkiye harp malülü gaziler, şehit aileleri, dul ve yetimler, GAYEDERin iftar yemeğinde buluştu

Muharip Gaziler ve Türkiye harp malülü gaziler, şehit aileleri, dul ve yetimler,  GAYEDER’in iftar yemeğinde buluştu.

 

Gönüllü öğretmenlerden oluşan Gaye Eğitim Gönüllüleri Derneği, Muharip Gazileri ve ailelerini, dul ve yetimleri önceki akşam düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi.

 

GAYEDER Başkanı, matematik öğretmeni Servet Serin; gönüllü öğretmenlerin hiçbir karşılık beklemeden geçtiğimiz eğitim öğretim yılında, eğitim öğretim eşitliğinden yararlanamayan, dershaneye gidemeyen 198 fakir öğrenciye kurs verdiklerini, bunlardan 139 öğrenciyi fen liselerine, Anadolu liselerine, Anadolu öğretmen ve sosyal bilimler liselerine hazırlayarak kazandırdıklarını söyledi.

 

Dernek Başkanı Servet Serin şunları söyledi: “Eğitimde fırsat eşitliğini yakalayamamış çocukların daha iyi bir eğitim olanağına kavuşamadan, yaşam şartlarının hızla değiştiği günümüzde başarıya ulaşma şansları yoktur. Sekiz yıllık zorunlu eğitime rağmen, kamu okulları çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek olanaklardan yoksundur. Eğitim gönüllüleri olarak bizler, bu amaçla oluşturduğumuz donanımlı eğitim ortamlarına kendi isteğiyle gelen 7-16 yaş grubu çocukları hiçbir karşılık beklemeden geleceğe hazırlıyoruz.”

 

Dernek Başkanı Serin’e Muharip Gaziler Derneği yönetim kurulu adına Nevzat Koca teşekkür ederek bazı kitaplar hediye etti.

 

85 aileye verilen iftar yemeğinin ardından Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Mustafa Işık da, “Bizim de en büyük sermayemiz çocuklarımız, gazi ve şehit aileleri olarak çocuklarımızın eğitimleri noktasında işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyacağız. Desteklerinizi bekliyoruz” diyerek başarılar diledi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ramazan Haberleri