Gasp ediyorlar

Vural: İnanın bu kaçıncı hakem hatası sonucu kaybedilen puan saymakta zorlanıyoruz

Vural: İnanın bu kaçıncı hakem hatası sonucu kaybedilen puan saymakta zorlanıyoruz. Bizim maç kazanmamızdan rahatsızlık mı duyuluyor? Bunu bir türlü anlayamıyoruz

 

Sivasspor karşısında özellikle ikinci devrede üstün bir futbol ortaya koyduklarını ve öne de geçerek galibiyeti hak ettiklerini belirten Konyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, karşılaşmanın hakeminin fazla oynattığı dakikalarda uydurma bir faul ile maçın sonucunu belirlediğini söyledi ve “Bu kaçıncı gasp edilen puanımız biz saymakta zorlanıyoruz. Bizim maç kazanmamızdan rahatsızlık mı duyuluyor?” şeklinde konuştu.

Vural, “İnanın bu kaçıncı hakem hatası sonucu kaybedilen puan saymakta zorlanıyoruz. Bizim maç kazanmamızdan rahatsızlık mı duyuluyor ?. Bunu bir türlü anlayamıyoruz. Karşılaşmanın sonuna 3 dakika uzatma ekleniyor. 3 dakika eklenecek kadar oyun durmadı. Tamam bunu anladık. Ama 3 dakika doluyor. Karşılaşma devam ediyor. 4.dakikaya giriliyor. Oyuncumuza yapılan faulun ardından rakibe serbest vuruş kararı veriliyor. Ve top şanssız bir şekilde kalemizde gol oluyor. Oyuncularım özellikle ikinci yarıdaki oyun ile galibiyeti sonuna kadar hak ettiler. Rakibe sadece bir pozisyon verdiler. Ama karşılığını basit hakem hataları nedeniyle bir türlü alamıyoruz. Bunu anlamış değilim. Tamam biz küme düştük ama oynadığımız oyun ile son düdüğe kadar maddi-manevi bu ligin takımı olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz. Buna bir türlü fırsat verilmedi. Bırakın hak ettiğimiz galibiyeti alalım. Kimse buna bilerek ya da bilmeyerek engel olmasın. Ama artık her şey için geç. Bu genç hakem arkadaşımız tecrübe kazanacak diye biz galibiyetten kulübümüzde 1 trilyon liradan oldu. Konuşmaya gittiğimizde klasik ‘Ben öyle gördüm’, ‘Benim kararım bu’, ‘Oynanmayan süreye ek oynattım’ gibi son derece basit ve kendisini de komik ve zavallı duruma düşüren basit bahaneler uyduruyorlar. Bunu bir türlü anlamıyorum. Canımız çok yandı ama bu takıma sahip çıkan olmadığı içinde yanmaya devam ediyor” diye konuştu.

Karşılaşmanın ilk 39 dakikasında Sivasspor’un yakaladığı pozisyonlarda maçı 4-0’a taşıyabileceğini de sözlerine ekleyen Yılmaz Vural, “Ama Ali Dere’nin yerine Serkan Şahin’i oyuna aldıktan sonra tüm dengeler lehimize değişti. İlk yarının sonlarında ve ikinci yarının tamamında hakimiyet bizdeydi. Öne geçtik. Pozisyonlar bulduk. Farkı açabilirdik. Yapamadık. Tam galip geldik derken uydurma bir faul sonrası şanssız bir golle kazanamadık. Her şeye rağmen oyuncularımı ciddiyetten uzaklaşmadan gösterdikleri kazanma hırsı ve oynadıkları oyundan dolayı kutluyorum” dedi.

Konyaspor taraftarına da teşekkür eden Yılmaz Vural, “Geldiğimiz günden bu yana birkaç münferit ve bireysel tepki dışında en ufak bir tepki olmadı. Onlarda takımların oynamalarına rağmen puanlarının gasp edildiğini biliyorlar ve oyunculara kızmıyorlar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum ve Allah razı olsun diyorum” şeklinde görüş belirtti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri