Galip gelen takım Süper Amatör Lig’de

Konya Süper Amatör Lig’e yükselecek son takım haftasonu belli olacak. 1.Amatör Küme play-offta finale yükselen Kulu Belediyespor ile Beyşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek. Yenen takım Süper Amatör Lig’e yükselen son takım olacak

Konya 1.Amatör Küme A ve B Grubu’nda normal sezon tamamlandı. Seydişehir Belediyespor ile  Cihanbeyli Belediyespor gruplarını şampiyon bitirerek direkt olarak Süper Amatör Lig’e yükseldi. A Grubu’nda Ergesspor ile Kulu Belediyespor, B Grubu’nda ise  Selçuk Üniversitesi ile Beyşehir Belediyespor play offa kaldı. Pazar günü oynanan play-off maçlarında Kulu Belediyespor ile Beyşehir Belediyespor finale yükselen iki takım oldu. Bu haftasonu iki takım Konya merkezde karşı karşıya gelecek. Galip gelen takım Konya Süper Amatör Lig’e yükselen son takım olacak.Maçın hakemi, saati ve yeri önümüzdeki günlerde belli olacak.

KULU UZATMALARDA GÜLDÜ

 A Grubu’nda mücadele eden ve sezonu 3.sırada tamamlayan Kulu Belediyespor, play-offta finale yükseldi. Kulu play-offun ilk maçında Selçuk Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Normal süresi eşitlikle sonuçlanan mücadele uzatmaya gitti. Uzatmada rakibini 3-2 mağlup eden Kulu Belediyespor, play-offta finale yükseldi.  Kulu Belediyespor finalde Beyşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

BEYŞEHİR, ERGES’İ GEÇTİ

B Grubu’nda normal sezonu 3.sırada tamamlayan Beyşehir Belediyespor, play-off finaline yükseldi. Play-offun ilk maçında Ergesspor’u 1-0’lık skorla geçen Beyşehir Belediyespor finale yükseldi. Beyşehir finalde Kulu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Maçın saati ve  yeri önümüzdeki günlerde belli olacak.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri