Galibiyetle veda ederiz

Torku Konyaspor Basketbol takımı basın sözcüsü Tunahan Turhan, Gaziantep'e kesinlikle galibiyet için gideceklerini belirterek, “sezonu galibiyetle bitirmek için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz” dedi

Sezonun son maçını yarın  Royal Halı Gaziantep ile yapacak olan Torku Konyaspor basketbol takımı bu maçın  hazırlıklarını sürdürüyor.  Yeşil-beyazlı temsilcimizde hedef bu maçı kazanarak ligi  13 galibiyetle tamamlamak olacak. Başka bir deyişle, yeşil-beyazlılar, taraftarlarına galibiyetle veda etmenin hesaplarını yapıyorlar. Uzun bir maratonun ardından Basketbol 1. Ligi’nde son haftaya girildi. 29. hafta maçında Türk Telekom’a yenilerek Play-Off umudunu kaybeden Torku Konyaspor Basket’te yeniden lige odaklandı. Son maçına çıkacak olan temsilcimiz Cuma günü oynayacağı karşılaşmada Gaziantep deplasmanına çıkacak. Mevcut yapısı ile önemli başarılara imza atan ve son haftaya kadar Avrupa hedefi ile oynayan ekip, Avrupa hedefinin son bulması ile ligdeki son maçını galibiyetle geride bırakmanın çalışmalarına başladı. 30. ve son hafta maçında Royal Halı Gaziantep ile deplasmanda karşılaşacak olan yeşil beyazlılar, bu son maçından zaferle ayrılarak ligi 13 galibiyetle bitirmek istiyor. 29. hafta itibarı ile 11. sırada bulunan temsilcimizin 12 galibiyeti bulunuyor.

Zaman zaman çok yaklaştığı ve sevenlerinin heyecanlandığı Avrupa kupaları  hedefinden  üst üste aldığı yenilgilerle uzaklaşan Torku Konyaspor'da şeimdi gözler tamamen ligin son maçına çevrildi. yeşil-beyazlılar, sezona kendine yakışır bir şekilde veda etmenin hesaplarını yapıyorylar. Torku Konyaspor Basketbol cephesi tarafından ağır eleştirilere neden olan Türk Telekom maçı sonrası Avrupa’ya havlu atan yeşil beyazlılar, gözünü yeniden çevirdiği ligde 30. hafta maçında Royal Halı Gaziantep ile oynayacağı maçı bekliyor.

Torku Konyaspor Basketbol takımı basın sözcüsü Tunahan Turhan, Gaziantep'e kesinlikle galibiyet için gideceklerini belirterek, “sezonu galibiyetle bitirmek için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz” dedi.

Turhan, kendilerine göre başarılı bir sezon geçirdiklerinin altını çizerek, yarın Gaziantep deplasmanında oynanacak  Rolay Halı maçına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını ve sezona da galibiyetle veda edeceklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri