Galibiyetle gelen sevinç

Torku Konyaspor’da, Denizlispor galibiyeti sevinçle karşılandı. Yeşil-beyazlılar, Cumartesi günü oynanan maçta sarı kart cezası nedeniyle iki fire verdi..

Torku Konyaspor’da, Denizlispor galibiyeti sevinçle karşılandı. Yeşil-beyazlılar, Cumartesi günü oynanan maçta sarı kart cezası nedeniyle iki fire verdi.. Abdülkerim Bardakçı’nın Ümit Milli takım formasını giymesi de moral kaynağı oldu

Ligde ilk 6 mücadelesi veren Kartallar, iki haftalık yenilginin ardından çıktıkları Denizlispor’u, ilk yarıda attıkları gollerle devirerek 3 puanla birlikte güven ve moral kazandı. Yine değişik bir 11 ile çıktığı rakibi karşısında oyunu kontrol eden ve topa daha çok hakim olan Torku Konyaspor’u Ömer Ali ve Erdal uçururken, yeşil-beyazlılar İshak ve Tolga’nın sarı kart görmesiyle iki önemli fire verdi.. Yönetmelik gereğince sarı kart cezalısı olan Tolga ve İshak, bu hafta içi sahada oynanacak Kartalspor maçında forma giyemeyecek. Torku Konyaspor’da, Pazar günü yapılacak Kartalspor maçının hazırlıkları iki günlük izinin ardından Salı günü başlayacak. Ali Dere, Semih ve Erkan’ın tedavileri ise sürdürülmekte. Hazırlıklar, Cumartesi günü gerçekleştirilecek ter idmanıyla tamamlanacak. Torku Konyaspor’da, 3. kaptan Erdal, Denizlispor filelerini 45. dakikada bir kez daha havalandırarak attığı gol sayısını 9’a çıkardı.. Erdal’ı, devre arasında Hollanda’dan transfer edilen Ars izlemekte. Bu futbolcu 7 maçta 6 gol kaydetti. Neca’nın ise 5 golü bulunmakta. Denizli maçında gol perdesini açan Ömer Ali ise, bu sezon ikinci golünü atmanın sevincini yaşadı.  

ABDULKERİM SEVİNCİ

Torku Konyaspor’un genç futbolcusu Abdülkerim Bardakçı'nın da yer aldığı ve 81.dakikada oyuna dahil olduğu özel maçta Ümit Milli Takım, özel maçta Makedonya'yı 5-3'lük skorla mağlup etti. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynanan maçta, Ümit Millileri daha etkili bir futbol sergiledi.. Abdülkerim Bardakçı’nın Ümit Milli takım forması giymesi moral dopingi oldu. Abdülkerim, dün de U20 Milli takımın Portekiz ile akşam saatlerinde oynağı özel maçta forma giyecekti. Ümit Milliler, 26 Mart Salı günü de Çek Cumhuriyeti ile deplasmanda hazırlık maçı yapacak. Plzen şehrindeki Doosan Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 18.00'de başlayacak. Ümit Milli takıma davet edilen ve özel izinle Cumartesi günkü maçta forma giyemeyen Ömer Ali Şahiner ise, Denizlispor maçının ardından İstanbul’a giderek Milli takım kampına katıldı. Ömer Ali’nin Çek Cumhuriyetine karşı ilk 11’de görev yapması beklenmekte.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri