Galibiyetinin öneminin farkındayız

Torku Konyaspor’un başarılı genç yıldızı Selim Ay Çaykur Rizespor karşısında alınan galibiyetin öneminin farkında olduklarını söyledi. Ay iç saha başarılarını deplasmana da taşımak istediklerini söyledi

Torku Konyaspor’un başarılı defans Oyuncusu Selim Ay Ç.Rizespor A.Ş. karşısında kazanmayı çok istediklerini ve bunu da sahadaki mücadelelerine yansıtarak çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti Ay, iç sahadaki başarılı performanslarını deplasmanlara taşımak istediklerini ve bu noktada ilk hedeflerinin Akhisar Belediyespor maçı olduğunuifade etti. Ay, "Zor geçeceğini biliyorduk ama mutlak kazanmak istiyorduk. Bunu da mücadelemizle, arzu ve isteğimizle sahaya yansıttık. Öne geçmemize rağmen bize yakışmayacak kötü bir golle beraberliği yakaladılar. Ama oyundan kopmadık ve 3 puanı almasını bildik. 3 değil 6 puanlık bir galibiyet aldık. Kaybetseydik puan farkı açılacak bu da bizi moral olarak kötü etkileyecekti. Ama kazanarak rakibimizin 1 puan önüne geçtik. 13 hafta sonunda toplanan 16 puan kötü değil diye düşünüyorum. Kalan 4 maçımızı da en iyi sonuçlarla kapatarak sezonun ilk yarısını bitirebildiğimiz kadar fazla puanla en iyi yerde bitirmek istiyoruz. İç sahadaki performansımızı kalan 2 deplasman maçımızda da tekrarlayarak iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Torku Konyaspo’da, Çaykur Rizespor maçının ardından verilen bir günlük izin bitti ve Akhisar maçı hazırlıkları dün yapılan antrenmanla başladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde öğle saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana sakat futbolcuların dışındaki tüm oyuncular katıldı. Kokaloviç ile birlikte hafif sakatlıkları bulunan futbolcular ise, takımdan ayrı çalıştı. Bugün taktik ağırlıklı bir antrenman yapacak olan Kartallar, Manisa’ya muhtemelen Cuma günü sabah yapacakları antrenmanın ardından öğleden sonra gidecekler.

Torku Konyaspor ile Akhisar Belediye Gençlik Spor arasındaki maç Pazar günü oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak. Bu karşılaşma öncesi Akhisar 16 puanla 11. Konyaspor ise aynı puan ve averajla 12. durumda bulunmakta. Maçı kazanana takım tırmanışını sürdürecek.

Torku Konyaspor’da hedef, Akhisarspor’u evinde yenerek ilk deplasman galibiyetini almak.. Daha önce yapılan 6 deplasman karşılaşmasında sadece Gaziantepspor ile berabere kalarak 1 puan çıkartan yeşil-beyazlılar 5 deplasman maçından da puansız döndü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri