Galibiyetin ilginç detayı ortaya çıktı

Göztepe karşısında 2. deplasman galibiyetine ulaşan Konyaspor’a 3 puanı getiren isimler bir dönem sarı-kırmızılı formayı terletmişti.

Göztepe karşısında 2. deplasman galibiyetine ulaşan Konyaspor’a 3 puanı getiren isimler bir dönem sarı-kırmızılı formayı terletmişti. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut bir dönem Göztepe’yi çalıştırırken Cikalleshi, Serdar Gürler ve Soner Dikmen de bu takım da forma giyen isimler olmuştu.

İttifak Holding Konyaspor’un Göztepe galibiyeti sonrasında ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Galibiyette rolü olan yeşil-beyazlı oyuncular daha önce İzmir temsilcisinde forma giymişti. Maçta 2 asist yapan Serdar Gürler bir dönem Göztepe forması giydiği için atılan gollerde çok fazla sevinmedi. Konyaspor’un 2 golünü de atan Sokol Cikalleshi de bir dönem sarı-kırmızılı formayı terletti. Orta sahada başarılı bir maç çıkaran Soner Dikmen de bir dönem İzmir takımının formasını giymişti.

Saha içinde bu oyuncular galibiyette önemli bir istatistiğe imza atarken saha dışında takımın başında bulunan genç teknik direktör İlhan Palut da Konyaspor’dan önce Göztepe’de çalışmıştı. Palut yeşil-beyazlı takım ile Göztepe’ye rakip olduğu 2 maçı da kazandı.

Karşılaşmayı 2-0 üstün tamamlayan Konyaspor puanını 23'e çıkarttı ve haftayı 3. sırada tamamladı.

Konyaspor mağlubiyetiyle bu sezon 7. yenilgisini alan Göztepe, 12. haftada 9 puanda kaldı. İç sahada üst üste 4. yenilgisini alan sarı-kırmızılı ekip, bu müsabakalarda hiç gol atamadı.

Süper Lig'de Göztepe maçı öncesinde dış sahada 4 maçta 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan İttifak Holding Konyaspor, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının ardından ikinci deplasman galibiyetine ulaştı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri