Galibiyeti çok istedik

Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlumusu Zeki Çimen, kesinlikle kazanmaları gereken Sivasspor maçında sonuca gidecek pozisyonları bulduklarını, ancak bunları golle sonuçlandıramadıklarını belirterek, hakemin de kötü bir yönetim gösterdiğini
Oyuncularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Kalan haftaları en iyi sonuçlarla değerlendirerek sezonu en iyi yerde tamamlayacağız” dedi.
Yeşil-beyazlı ekibin Sivasspor ile zor bir maça çıktığını ifade eden Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen, “Özellikle bizim ligdeki konumumuz itibariyle daha fazla önem taşıyan bir mücadeleydi. Çok stresli bir maç oldu. Maçın genelindeki takımımızın mücadelesinden ve performansından memnunuz. Her iki takımda zaman zaman oyunda üstünlüğü ele aldılar. Ama bakıldığında son bölümlerdeki mücadelemizle galip gelebilirdik diye düşünüyorum. Galip gelmemiz gereken de bir maçtı. Ama bunu başaramadık. Bu beraberlik hem takımımızın ileriye dönük daha güvenle bakmasına, hem de taraftarımızın takımımıza destek verdiğinde nelerin yapılabildiğini gözler önüne sermesi açısından iyi oldu diyebilirim. Çünkü futbolcu arkadaşlarımız gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Artık Salı günü başlayacak hazırlıklarımızla birlikte Kayserispor maçını düşüneceğiz. Zorlu Kayserispor deplasmanından da iyi bir sonuçla dönerek bir an önce içerisinde bulunduğumuz durumdan kurtulmak istiyoruz. Artık kalan haftaları düşünüyoruz” diye konuştu.
Zeki Çimen, maçın hakemi Bünyamin Gezer’in maçın sonucuna etki ettiğini düşündüğünü belirterek, “Ligin sonlarına yaklaştığımız şu dönemlerde hakemlerimizin biraz daha dikkatli olması gerektiğini söylemek istiyorum. Bünyamin Gezer hocamız geçen sene oynadığımız Trabzonspor ve bu sene oynadığımız Denizlispor maçlarımızı yönetti. Aynı hataları o maçlarda da tekrarlamıştı. Pozisyonun net bir penaltı olduğunu herkes söylüyor. Hakem pozisyonlara uzak kaldı. Ve o nedenle penaltımızı vermedi. Ama bu saatten sonra yapacak bir şey yok” şeklinde görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri