Galibiyete kilitlendi

Anadolu Selçukluspor’da Y. Malatyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda oyuncular zorlu maçtan galip ayrılmanın planlarını yapıyor.

Spor Toto 2. Lig’in 29. haftasında sahasında Y. Malatyaspor ile karşılaşacak Konya Anadolu Selçukluspor’da hazırlıklar devam ediyor. Yeşil beyazlılar zorlu karşılaşmadan galip ayrılarak yoluna kayıpsız devam etme peşinde olacak.

“KAZANIP RAHATLAMAK İSTİYORUZ”

Yeşil beyazlılarda golcü oyuncu Yaser, zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, “Rakibimiz son haftalardaki çıkışıyla Konya’ya moralli gelecektir. Ancak biz de çok moralliyiz. Zaten iyi futbol oynuyorduk ama bir türlü şanssızlığımızı kıramıyorduk. Son 3 haftada da iyi oynuyoruz ve puanları da alıyoruz. Ligin alt tarafındaki takımlar da çok iyi gitmiyor. Aldığımız puanlar işimize yaradı ve bu hafta da Yeni Malatyaspor’dan 3 puanı alırsak her şey daha güzel olacak.’dedi. Artık rahatlamak istediklerini belirten golcü oyuncu ‘Kendi evimizde oynayacağımız bir karşılaşma ve kesinlikle galibiyet için sahaya çıkacağız. Artık maçlara daha rahat çıkmak istiyoruz. Bu hafta kazanıp rahat bir kafayla ligi tamamlamak istiyoruz. . Ligde kalmayı ne kadar erken garantileyebilirsek stresimiz de o kadar azalır.” dedi.

“BU GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VAR”

Rakiplerinin ciddi bir çıkış içerisinde olduğunu bildiklerini ama bunun kendilerini ilgilendirmediğini belirten can Demir Aktav ise, karşılaşmayla alakalı olarak şunları söyledi; “Rakibimizin çıkışı olabilir ancak biz de iyi bir ekibiz. Ne olursa olsun mücadeleyi bırakmayacağız. Saha avantajımızı kullanarak Malatya ekibi karşısında galip gelmek istiyoruz. Buna ihtiyacımız var. Hocamız görev verdikçe elimden geleni yapmaya çalışıyorum”

ZEKİ BU MAÇTA OLMAYACAK

Öte yandan yeşil beyazlılarda Hatayspor maçında sakatlanan ve ilk müdahalesi saha içinde yapılması ardından kenara alınan kaleci Mehmet Zeki Uçan’ın Yeni Malataspor maçında sahada olmayacağı öğrenildi. Alınan bilgilere göre oyuncunun omzundaki sakatlık devam ederken, Zeki’nin yokluğunda kaleyi Deniz’in koruması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri