Galibiyete hasretiz

Lig’de oynadığı 9 maçta sadece Eskişehirspor’u yenerek 3 puanı bir arada gören Konyaspor’da kötü gidiş taraftarları da endişelendirmeye başladı. Yeşil-beyazlılar, Buca maçının hazırlıklarını sürdürüyorlar
Konyaspor, galibiyete hasret kaldı. 7 haftadır kazanamayan yeşil-beyazlı takımda Antalya maçı geride kaldı ve Çarşamba günü Bucaspodrr ile Türkiye kupası, 1 Kasım Pazartesi günü de Trabzonspor ile iç sahada oynanacak lig maçlarının hazırlığı sürüyor.
Cumartesi akşamı, deplasmanda Antalyaspor karşısında beklenmedik bir yenilgi alan Konyaspor’da, Bucaspor maçının hazırlığı Pazar günü başladı. Tatlıcak tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana tedavisi süren İbrahim Ege dışında tüm futbolcular katıldı. Düz koşularla başlayan antrenmanda, Antalyaspor karşısında forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaparak tesislere geçerken, diğer futbolcular ise kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdiler.  Kartallar, dün de akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde haftanın ikinci antrenmanına çıktı. Bugün biri çalışma daha yapacak olan yeşil-beyazlılar Buca maçı için tesislerde kampa girecekler.. Konyaspor-Bucaspor Ziraat Türkiye kupası maçı ise yarın saat 19.00’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. 
KARTAL’DA GALİBİYET HASRETİ
Konyaspor’da galibiyet hasreti sürüyor. Lige deplasmanda Bursaspor yenilgisiyle başlayan ve ikinci hafta iç sahada Eskişehirspor’u 2-1 yenene yeşil-beyazlılar, o maçtan buyana kazanamadılar.. Konyaspor, 3. hafta deplasmanda Gaziantepspor ile 2-2 ve 4. hafta iç sahada Bucaspor ile 1-1 berabere kaldı ve 5. hafta ise deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 yenildi. 6. hafta Karabükspor’u konuk eden ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlılar, 7. hafta deplasmanda Ankaragücü ve 8. hafta içi sahada Fenerbahçe’ye aynı sonuçla 4-1 yenilmekten kurtulamadı.. Kartallar, 9. hafta ise Antalyaspor’a deplasmanda 1-0 mağlup oldu.  Ligde, geride kalan 9 hafta da en farklı yenilgilerini Ankaragücü ve Fenerbahçe karşısında alan Kartallar, 3 maçta gol atamazken, en çok golü ise, 2 golle Eskişehirspor, Gaziantepspor ve Karabükspor’a attı. Konyaspor, 22 Ağustos’ta oynanan Eskişehirspor maçından buyana 7 hafta ve 62 gündür maç kazanamadı..
TARAFTARLAR TEDİRGİN
 Lig’de oynadığı 9 karşılaşmada sadece bir galibiyet alabilen ve 6 puanla ligin dibine demir atan Konyaspor’da moraller iyice bozuldu. Antalyaspor maçını çıkış maçı olarak gören, ancak bu maçı da kaybeden yeşil-beyazlı temsilcimizde ağızları bıçak açmazken, taraftarlar takımın bu kötü gidişinden endişeleniyorlar. Konyaspor’un zor şartlarda lige çıktığını ifade eden taraftarlar, Konyaspor’un bu kadar kötü oynamaya ve kötü sonuçlar almaya hakkının olmadığını bildirdiler. Konyaspor’un bu gidişle sonunun ne olduğunu kolayca kestirebildiklerini ifade eden taraftarlar, “Konyaspor’un bundan sonra hangi maçı kazanacağını bilemiyoruz. Bu takımın bu şartlarda lige tutunması kolay değil. Onca uğraş verilerek çıkılan bu ligde kısa sürede havlu atmak bizleri çok üzüyor. İnşallah Trabzon maçını kazanırız da ileriye daha umutlu bakarız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri