Galibiyet sevinci

Konyasporun Kocaelisporu 2-0la geçmesi ve puanını 35e yükseltmesi büyük bir sevinçle karşılanırken, yeşil-beyazlı ekibin 4 başarılı futbolcusu kalan 4 maçta en iyi sonucu alacaklarını söylediler

Kocaelispor ile zorlu bir maç oynadıklarını belirten yeşil-beyazlı futbolculardan Ömer Gündostu, Veysel Cihan, Serhat Akyüz ve Oğuzhan Bahadır, “Takım halinde iyi mücadele ortaya koyduk ve bizim için çok önemli bir galibiyet aldık” dediler. Kocaelispor’u seyircinin de verdiği destekle geçtiklerini ve çok önemli bir 3 puan aldıklarının altını çizen futbolcular,  aynı başarıyı kalan maçlarda da göstermek için mücadele edeceklerini söylediler.

VEYSEL:ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET
Beklediğimizden daha zor bir maç oldu. Kocaelispor sezonun ikinci devresindeki çıkışıyla göz dolduruyordu. Bugünde ne kadar iyi bir takım olduğunu gördük. Takım halinde iyi bir mücadele ortaya koyduk. Elimizden gelen her şeyi vermeye çalıştık. Ligin boyu kısaldıkça ihtiyaç sahibi olan diğer takımlarda kazanmaya devam ediyor. Bu dönemde iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Ligin sonlarına doğru bu tip maçlar daha da önem kazanıyor. Gerçekten artık telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Bu maçlardan iyi skorlarla çıkıp alnımızın akıyla Konyaspor’u hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz.
ÖMER: SEVİNDİRDİK, MUTLUYUZ
Kazanmamız gereken bir maç olduğunu ve ne pahasına olursa olsun galip gelmemiz gerektiğini biliyorduk. Zaman zaman iyi oynadık. Bunun yanı sıra oyunun tamamında iyi mücadele ettik. Taraftarımızın da desteğiyle çok önemli bir galibiyet aldık. Bize güvenen insanları sevindirdiğimiz için bizde mutluyuz. Kalan haftaları en iyi şekilde değerlendirip sezonu iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz.
SERHAT: GALİBİYETE ŞARTLANMIŞTIK
Burada bize düşen iyi mücadele etmekti. İyi oyundan ziyade alınacak galibiyet önemliydi. Üç puana şartlanmıştık ve maçı kazanacağımıza inanıyorduk. İyi mücadele ettik ve galip gelmesini bildik. Mutluyuz. Serhat Akyüz, kendisi performansıyla ilgili olarak da şunları söyledi: Ben oynamak isterim ama tercih tabiî ki hocanın ve bizlerde kendisinin tercihine saygılıyız. Ama ben iyi özellikleri olan bir futbolcu olduğuma ve görev verildiğinde iyi oynadığıma inanıyorum. 2-2,5 ay süren bir sakatlığım vardı. İyileştim ve verilen şansları iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Elimden geleni yapıyorum. Hocama da verdiği destek ve duyduğu güvenden dolayı teşekkür ediyorum.
OĞUZHAN:KAZANDIK SEVİNÇLİYİZ
Söylenecek çok fazla bir şey yok. Beraberlik bile bizim işimize gelmiyordu. Galip gelme düşüncesiyle sahaya çıktık. Tüm takım arkadaşlarım iyi niyetli bir şekilde mücadele ettiler. Kendilerini kutluyorum. Kazanmasını bildiğimiz için mutluyuz. Taraftarımız gerçekten çok büyük destek verdiler. Uzun zamandan sonra ilk kez stadımızı böyle coşkulu gördük. Onlara bu galibiyeti hediye ediyoruz. İnşallah kalan maçlarımızı da kazanarak hak etmediğimiz durumdan bir an önce çıkarız diye düşünüyorum.
YÜREKLİ OYUNCULARLA KAZANIRIZ
Pazar günü oynanan Kocaelispor maçından 3 puanla ayrılmanın sevincini yaşayan Konyaspor teknik direktörü Giray Bulak, önemli bir maçtan kazandıkları 3 puanın dünyalara bedel olduğunu söylerken, yeşil-beyazlı ekibin hafta sonunda oynayacağı Bursaspor maçında cezalı duruma düşen Serhat Akyüz, Ayman, Veysel Cihan ve Bülent Bölükbaşı ile ilgili düşüncelerini ise şu şekilde açıkladı:
“Altı oyuncumuz sarı kart sınırındaydı. Bursaspor maçı öncesi Serhat Akyüz, Ayman, Veysel ve Bülent Bölükbaşı cezalı duruma düştü. Şu andan itibaren oyuncunun ismi önemli değil. Ortaya koyulacak mücadele ve yürek çok önemli. Bizim arkamızda kadroya giremeyen ve daha önce bu takımda oynayan çok değerli oyuncular var. Biz ligin ilk yarısında 16 maçta 17 puan kazanmıştık. Şimdi 14 maçta 18 puan kazandık. Ama biz bu puanları o arkadaşlarımızın da yer aldığı kadrolarımızla kazanmıştık. O arkadaşlarımız şimdi tekrar görev alacaklar. Bursaspor ile ilk yarıda Konya’da berabere kalmıştık. Yine berabere kalabiliriz, yenebiliriz veya yenilebiliriz. Ama yürekli oyuncularımızla birlikte mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri