Galibiyet moral oldu

Anadolu Selçukspor devreye moralli girmenin sevincini yaşıyor. Teknik direktör Abdurrahman Baysangur devreyi galibiyetle kapatmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun devre arasına  sahasında oynadığı ve 1-0 kazandığı 1461 Trabzon maçıyla girdi. Yeşil-beyazlı ekip zor günler geçirdiği ligde ilk yarıyı galibiyetle tamamladığı için moraller yerine geldi. Anadolu Selçukspor sezonun ikinci yarısında daha iyi bir performansla ligde kalmayı hedefliyor.

OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

Ligin ilk yarısını 3 puanla ile kapattıkları için mutlu olduklarını kaydeden Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur: “İnanılmaz mücadele örneği sergiledik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Onların kazanma adına oyuna verdikleri istek, arzu ve mücadeleden çok memnunum. Hepsini kutluyorum” dedi.

Karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede Baysangur şunları söyledi: “Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnanılmaz mücadele örneği sergilediler. Takım halinde, gerçekten maçı kazanmak adına, çok istekli ve arzuluyduk. Belki çok etkili oynayamadık ama takım halinde hareket etmeyi becerebildik. Hem ofansif hem de savunma anlamında bunu başardığımız için istediğimiz aldık. Golün zamanlaması da çok iyiydi. Çok güzel bir gol oldu. Belki onun öncesinde de olabilirdi. Birkaç tane pozisyonumuz vardı. Daha erken atabilirdik, ancak önemli olan rakibe pozisyon vermeden kazanmak. Oyunu kontrol altında tutarak rakibin etkili oyuncularını ve etkili oyununu durdurduk. Daha sonra yaptığımız hamlelerle sonuca gitmiş olmamız çok güzel ve anlamlı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Onların kazanma adına oyuna verdikleri istek, arzu ve mücadeleden çok memnunum. Hepsini kutluyorum.”

ANADOLU 4 GÜN İZİNLİ

1461 Trabzonspor galibiyeti ile ilk devreyi sonlandıran Anadolu Selçukspor’da teknik ekip oyunculara 4 gün izin verdi. Yeşil-beyazlı ekip 26 aralıkta tekrar top başı yaparak  2. devre hazırlıklarına başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri