Galibiyet güzel şey

Konya Anadolu Selçukluspor’da Kırklarelispor maçı galibiyet sevinci devam ediyor. Yeşil beyazlıların genç ismi Gökay Işıtan iç sahadaki seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi.

Konya Anadolu Selçukluspor’da Kırklarelispor maçı galibiyet sevinci devam ediyor. Yeşil beyazlıların genç ismi Gökay Işıtan iç sahadaki seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Kırklarelispor galibiyetinin sevinci devam ediyor. Yeşil beyazlılar Göztepe maçı hazırlıklarına ise bugün başlayacaklar.

“BÖYLE DEVAM EDECEĞİZ”
Eşil beyazlıların genç oyuncusu Gökay Işıtan iç sahada güzel bir performans yakaladıklarını belirterek, “Geride kalan ikinci yarının 3 haftasında 6 puan topladık. Bunların tamamı da iç sahada gerçekleşti. İyi bir gidişimiz var iç sahada. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Umarım dışarıdan alacağımız ekstra puanlarla da daha da yukarılara tırmanırız.”  dedi.

“BİRAZ DAHA RAHATLADIK”
Gökay maç ile ilgili olarak ise şu şekilde konuştu; “Zaman zaman tutuk oynamış olsak da bizim adımıza iyi bir maç olduğu kanısındayım. Sahamızda kazanmak bizim adımıza önemliydi. Bu galibiyet ile biraz olsun daha rahatladık. Ama işimiz daha bitmedi. İnşallah seri galibiyetler neticesinde daha da yukarılarda yer alacağız” şeklinde konuştu.

“DAHA ZORLU GEÇECEK”
Ligin geri kalan kısmıyla alakalı fikirlerini de paylaşan Gökay Işıtan, “Kalan haftalar daha da zorlu geçecek. Bunu biliyor ve ona göre çalışıyoruz. Artık yapılacak hataların telafisi yok. Bu nedenle de kimse hata yapmak istemeyecektir. Zorlu bir dönem bizi bekliyor. Şimdilik iyi gidiyoruz, böyle devam edeceğiz inşallah.” İfadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri