Galaxy S IV’ün fiyatı açıklandı

Samsung’un Mart ayında tanıttığı yeni amiral gemisinin fiyat etiketi sonunda belli oluyor.

Güney Koreli elektronik devi Samsung, akıllı telefon dünyasında oldukça başarılı adımlar atıyor. Geçtiğimiz yıl Galaxy S III ile kendisinden fazlaca söz ettiren Samsung, başarılı satış rakamlarına da ulaşmıştı. Bu yıl ise Galaxy S IV ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yeni amiral gemisinin New York'ta yapılan tanıtımı oldukça fazla ilgi gördü. Times Meydanı'nda yapılan tanıtım bile Samsung'un bu yeni amiral gemisinin merakla beklendiğinin göstergesi olmuştu. Tanıtımı 14 Mart akşamında gerçekleştirilen Galaxy S IV, Nisan ayı sonunda da satışa sunulacak. Bu tarih ülkemizde Mayıs ayını bulabilir gibi gözüküyor.

Samsung'un Exynos 5 Octa işlemciyle gelecek olan Galaxy S4'ü tanıtımından sonra çok merak edilmeye başlandı. Şimdi herkes akıllı teknoloji ile üretilen, sezgisel kullanım özellikleri olan bu yeni amiral gemisinin sahibi olmak için gün sayıyor. Galaxy S IV daha piyasaya çıkmadan ön siparişleri alınmaya başladı. Ön sipariş rakamlarına bakıldığında da Samsung'un yeni bir rekora imza attığı gözüküyor. Ön sipariş rakamları ile herkesi geride bırakan Galaxy S IV, ülkemizde zincir elektronik mağazaları ve operatör şirketleri aracılığı ile satışa sunulacak. Bu konuda ilk adımı atan tabi ki Turkcell oldu. Turkcell'in internet sitesinde yerini alan Galaxy S IV, fiyatı ile de dikkatleri çekti. Tahmin edildiği gibi, Galaxy S IV'ün satış fiyatı 1999 TL gözüküyor. Tabi bu 16 GB depolama olanağı sunan cihazlar için geçerli, aynı zamanda peşin fiyatının bu olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Galaxy S IV'ün 16 GB'lık modelinin fiyatı belli oldu. Bilindiği gibi depolama olanağı değiştikçe fiyatlar da değişiklik gösteriyor. 32 GB ve 64 GB olan seçeneklerin fiyatlarının nasıl bir düzeyde seyredeceği merak ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri