Galaxy Note 3 özellikleri internete sızdı

Samsung’un merakla beklenen yeni Note serisi Galaxy Note 3’ün teknik özellikleri hakkında bilgiler internete sızdı.

 Samsung, akıllı telefon piyasasında liderliği ele geçirmeyi başardı. Son olarak 14 Mart'ta tanıtımını gerçekleştirdiği ve 27 Nisan itibariyle de satışa sunduğu yeni amiral gemisi Galaxy S IV ile herkesin beğenisini kazanmayı başaran Samsung, bu yıl da yine rekor seviyede satışlara imza atacağa benziyor. Galaxy S IV'ün satışa çıkmasının ardından, şimdi bütün gözler beklenen Galaxy Note 3 serisine çevrildi. Daha önce Galaxy Note ve Note 2 modelleri ile kullanıcılarının beğenisini kazanan ve tam anlamıyla bir iş telefonu formu vermiş olan Samsung, şimdi de Note 3 hazırlığı içerisinde girdi.

Galaxy Note 3 hakkında internete sızan bilgiler oldukça etkileyici bir cihaz olacağını düşündürüyor. Hatta eğer söz konusu bilgiler doğru ise Galaxy Note 3, şuana kadar karşımıza çıkmış olan en güçlü akıllı telefon olabilir. Samsung'un meraklan beklenen Note 3 modeli hakkındaki bilgiler SamMobile'ın Samsung'daki yakın kaynakları tarafından sızdırıldı. Bu güvenilir yakın kaynakların verdiği bilgilere göre, Galaxy Note 3, 8 çekirdekli bir işlemciye sahip olacak. Grafik işlemcisinin ise 4 çekirdekli olacağı iddia ediliyor. 3 GB RAM olanağı ile karşımıza çıkacağı bildirilen Note 3, Android 4.3 sürümü ile de karşımıza çıkabilir. Bu konuda henüz bir kesinlik söz konusu olmasa da, Android'in daha yüksek bir sürümü ile karşımıza çıkacağına kesine gözü ile bakılıyor.


Galaxy Note serilerinde en dikkat çekici unsur ekran boyutu olmuştu. Bu kez de söz konusu cihazın ekran boyutu hakkında farklı iddialar ortaya atıldı, ancak en güçlü iddia 5.99 inç ekran boyutuna sahip olacağına yönelik gözüküyor. Tasarım olarak çok fazla bir değişikliğin olacağı düşünülmediği gibi, SamMobile'ın verdiği bilgilere göre, daha önceki modellerden daha ince olacağı biliniyor. Ağustos sonu ya da Eylül ayı içerisinde tanıtılması beklenen bu akıllı telefonun çok ilgi göreceği düşünülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri