Galatasaraylı Yöneticiler, Yıldırım Demirören İle Görüştü

Galatasaray Kulübü yöneticileri, Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasında Başkan Yıldırım Demirören ile görüşerek beklentilerini aktardılar. Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Özkan Olcay, yönetim kurulu üyesi Adnan Nas ve kulüp...

Galatasaray Kulübü yöneticileri, Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasında Başkan Yıldırım Demirören ile görüşerek beklentilerini aktardılar.

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Özkan Olcay, yönetim kurulu üyesi Adnan Nas ve kulüp CEO'su ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'le TFF'nin İstinye'de bulunan binasında bir araya geldi.

Yapılan görüşmede federasyondan beklentiler aktarıldı. Özellikle lig fiksürü konusunda düzenleme isteyen sarı kırmızılı yöneticiler, Galatasaray'ın maç takvimlerinin Şampiyonlar Ligi maçlarına göre ayarlanmasını istedi. Ayrıca sarı kırmızılı idareciler federasyondan cezalarda daha adil davranmasını talep etti.

Bilindiği üzere Süper Kupa maçında taraftarların sebep olduğu kötü olaylar sonrası Galatasaray'a bir maç ceza, rakibi Fenerbahçe'ye ise para cezası verilmişti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri