Galatasaray'da Trabzonspor Maçının Hazırlıkları Devam Etti

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında Trabzonspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da bu maçın hazırlıklarına bugün yapılan antrenmanla devam edildi.Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki teknik direktör Cesare Prandelli yöhetiminde yapılan...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında Trabzonspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da bu maçın hazırlıklarına bugün yapılan antrenmanla devam edildi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki teknik direktör Cesare Prandelli yöhetiminde yapılan antrenman, top kontrol çalışmasıyla başladı. Milli takım kamplarındaki 12 oyuncudan yoksun şekilde yapılan antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç gerçekleştirildiği belirtildi.

Sarı kırmızılı oyuncuların antrenmanın son bölümde ise fizik ve kondisyon çalışması yaptığı, sonrasında ise soğuma egzersizleriyle antrenmanın tamamlandığı belirtildi.

Galatasaray'ın sabah antrenmanını ziyaret eden Cambridge Koleji öğrencileri, idman sonunda teknik heyet ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Galatasaray, Trabzonspor maçının hazırlıklarına üç günlük iznin ardından Pazartesi saat 17.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri