Galatasaray'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Galatasaray, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında kendi sahasında Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.Teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan çalışmada...

Galatasaray, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında kendi sahasında Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan çalışmada oyuncular üç grup halinde antrenman yaptı. Bir grup alt sahada, bir grup fitnes salonunda çalışırken bir grupta ana sahada antrenman yaptı. Oyuncular, sonrasında dönüşümlü olarak antrenmanlara devam etti.

Sarı kırmızılı ekibin çalışmasına ülkesinin milli takımından sakat dönen Dzemaili ile ülkesinin milli takımından dönmeyen Muslera katılmadı. Sakat olarak dönen Dzemaili'nin sağ arka adelesinde yırtık olduğu ve Trabzonspor maçında oynayamayacağı belirtildi. Muslera'nın ise yarın İstanbul'da olacağı ve antrenmanlara başlayacağı ifade edildi.

EBOUE, SABRİ İLE ŞAKALAŞTI

Bu arada sezon başından beri A takımla çalışmalarda yer almayan ve A2 takımı ile çalışan Eboue, çalışmasını tamamladıktan sonra tesislere giderken A takımın çalışmasının yapıldığı sahanın yanından geçti. Yıldız oyuncunun bu sırada Sabri ile şakalaşması ise dikkatlerden kaçmadı.

ALBAYRAK, ÇALIŞMAYI TAKİP EDİYOR

Galatasaray'da Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, çalışma öncesinde tesislere gelerek çalışmanın bir kısmını takip etti. Albayrak'ın, çalışmak için sahaya çıkan oyuncuları ile yakından ilgilenmesi ise dikkat çekti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri