Galatasaray'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Süper Lig Süyelman Seba Sezonu 10. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da bu maçın hazırlıkları devam ediyor.Teknik Direktör Cesare Prandelli yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan idmanın ilk bölümünde sarı...

Süper Lig Süyelman Seba Sezonu 10. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da bu maçın hazırlıkları devam ediyor.

Teknik Direktör Cesare Prandelli yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan idmanın ilk bölümünde sarı kırmızılı oyuncular, gruplar hâlinde fiziksel çalışma gerçekleştirdi. Daha sonra bir araya gelen oyuncular, topla çalışmalara başladı. Antrenmanın ana bölümünde ise sarı kırmızılı oyuncular dar alanda çift kale maç yaptı.

Galatasaray'da antrenmana ülkelerin milli takımlarında bulunan oyuncuların dışında kalan tüm futbolcular katılırken, gerek istasyon çalışmasında gerekse yapılan çift kale maçta oyuncuların birbirleriyle şakalaşmaları ve neşeli tavırları dikkat çekti. Antrenmanın en neşeli ismi ise Brezilyalı yıldız Felipe Melo'ydu. Melo, antrenmanın neşe kaynağı olurken, arkadaşlarıyla da bol bol şakalaştı.

Galatasaray, 22 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın sabah saat 10.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri